Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet hogy van valami baja a...

Lehet hogy van valami baja a nyulam fogának?

Figyelt kérdés

Nézegettem minap a fogait, és a fölső bal foga egy kicsit kivan csorbulva, míg a mellette lévő fog teljesen egyenesen szépen van elhelyezkedve.

Ez a baloldali fog, hozzáértem és ilyen recés, mintha csiszoló papírral meglenne dörzsölve, míg a jobboldali fog teljesen sima.

Mi arra gondoltunk , lehet hogy a banán, mandarin (+ a héja), kivi vagy az alma roncsolhatja a fogát? Mérsékelt mennyiségben kap, nem kap sokat belőle, mert még a végén nagyon meghízna tőle.

Mi baj lehet a fogával? Vagy nem szabad pánikba esni? Nincs baj?

2012. jan. 1. 20:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Lassan 2 éves.
2012. jan. 1. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
az enyém lassan 3 éves és nem észleltem ilyet ...de holnap megnézem őt akkor...nem tudom mi lehet a gond de 100 hogy nem a narancstól és társaitól van....
2012. jan. 1. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Mutasd meg àllatorvosnak! Sajnos elég sok foghibàs nyuszi van a szaporítòk miatt.

2 ismerősömnél pl. vàgatni kell a nyuszi fogàt!

2012. jan. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!