Szerintetek kövér a nyulam? (videó lent)
Kinézetre kövér? Kicsit több mint másfél éves bak nyúl.
Most 6.5 kilót nyom.
Az állatorvos azt mondta hogy elégé kövér nyúl, de szerintem pont jó formában van :D
Hát, nem semmi egy nyuszi! :) Ha törpének vettétek, jól átvágtak titeket! :) :) Amúgy tök jó pofi! Az én baknyuszim is pont így néz ki, csak még 5 hónapos, és kb. másfél kiló. Kezdek megijedni, hogy milyen lesz másfél évesen! :) Én már kérdeztem itt a gyk-n, hogy milyen fajta törpe az enyém, hát megnyugtattak, hogy vmi keverék házi+törpe "fajta". Úgyhogy izgatottan várom, a kifejlett kori nagyságát, mert lehet, mi már nem fogunk elférni tőle a nappaliban. De látom, nálatok is a lakásban van. :)
Nem emlékszel véletlenül, h. mekkora lehetett úgy fél éves korában? :D Ja, és egyáltalán nem kövér, csak kissé molett! :D :D
Háát, nem terveztük hogy lesz nyuszink, csak hát másfél éve húsvétkor a szomszéd gyerekek valószínűleg játszattak vele, de valahogy elugrott tőlük és át jött hozzánk. Anyukám kinézett az ablakon a kertre, és mintha mozgott volna valami fehér folt, hát a macska kergette a nyuszit. :D
Nem tudtuk melyik szomszédból jöhetett, így megtartottuk, valószínűleg 1 hónapos lehetett. Itt egy kép róla amikor hozzánk került: [link]
Fél éves korában kb ugyan ekkora volt mint a tiéd utolsó :D
Nem tudom milyen fajta, csak azt hogy házinyúl akit felhizlalnak, majd az ünnepek után levágják és elfogyasztják. Igazán szerencsés nyúl... :D
Igen egy kicsit kövér.
Nálam meg a hörcsögök híznak meg. Pedig van mókuskerekük.
Hát, egy kicsit kövér :)
Szabadulóművész talán? Láttam a lakatot a videó elején :D
Milyen táppal etettek?
Igen, szabaduló művész xD. Régebben hallottunk nagy zörgést a konyhából, lementünk megnézni és ő már nagyba szaladgált ide-oda. Volt, hogy amikor felkeltünk, lejöttünk megyünk a nappaliba erre ül a szőnyegen velünk szembe. :D Ekkor felkerült a lakat a ketrecre. Később megint nagy zajokat hallunk, a nyúl megint kint van, lakat a ketrecen van, akkor 100% hogy fölülről kinyitotta valahogy, szóval azt pedig lecsipeszeltük :D Szerencsére ezt az új biztonsági rendszert még nem tudta kijátszani xD
Amikkel etetjük: sima egyszerű nyúl táp(másfél marokkal), ez mellett Versele-laga Cuni Complete táp, amit reggel-este 7-10 szemben kap, répát mindig kap a foga miatt, száraz kenyeret is minden este teszünk be neki a foga miatt (lehet hogy ez hizlalja őt annyira?), banánt(kb egy fél hüvelykujjnyit) + almát is szokott kapni, ezenkívül még sok zöldséget és gyümölcsöt adunk neki ha van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!