Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek kövér a nyulam?...

Szerintetek kövér a nyulam? (videó lent)

Figyelt kérdés

Kinézetre kövér? Kicsit több mint másfél éves bak nyúl.

Most 6.5 kilót nyom.

Az állatorvos azt mondta hogy elégé kövér nyúl, de szerintem pont jó formában van :D

2011. nov. 17. 10:41
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
2011. nov. 17. 10:42
 2/19 anonim ***** válasza:
hát talán egy kicsit....egyébként törpe nyúl? Az enyémet most mérték kereken 2 kg volt és attól megijedtem.....
2011. nov. 17. 10:53
 3/19 anonim ***** válasza:
Hatalmas... Az enyém két éves (igaz, nőstény), de ránézésre nincs fele ekkora (sosem mértem még egyébként). Ja, és pont most mondta a doki, h egy kis diétára lenne szüksége.
2011. nov. 17. 11:13
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nagyon aranyos :)
2011. nov. 17. 11:42
 5/19 anonim ***** válasza:

Hát, nem semmi egy nyuszi! :) Ha törpének vettétek, jól átvágtak titeket! :) :) Amúgy tök jó pofi! Az én baknyuszim is pont így néz ki, csak még 5 hónapos, és kb. másfél kiló. Kezdek megijedni, hogy milyen lesz másfél évesen! :) Én már kérdeztem itt a gyk-n, hogy milyen fajta törpe az enyém, hát megnyugtattak, hogy vmi keverék házi+törpe "fajta". Úgyhogy izgatottan várom, a kifejlett kori nagyságát, mert lehet, mi már nem fogunk elférni tőle a nappaliban. De látom, nálatok is a lakásban van. :)

[link]

[link]

Nem emlékszel véletlenül, h. mekkora lehetett úgy fél éves korában? :D Ja, és egyáltalán nem kövér, csak kissé molett! :D :D

2011. nov. 17. 12:49
 6/19 A kérdező kommentje:

Háát, nem terveztük hogy lesz nyuszink, csak hát másfél éve húsvétkor a szomszéd gyerekek valószínűleg játszattak vele, de valahogy elugrott tőlük és át jött hozzánk. Anyukám kinézett az ablakon a kertre, és mintha mozgott volna valami fehér folt, hát a macska kergette a nyuszit. :D

Nem tudtuk melyik szomszédból jöhetett, így megtartottuk, valószínűleg 1 hónapos lehetett. Itt egy kép róla amikor hozzánk került: [link]

Fél éves korában kb ugyan ekkora volt mint a tiéd utolsó :D

Nem tudom milyen fajta, csak azt hogy házinyúl akit felhizlalnak, majd az ünnepek után levágják és elfogyasztják. Igazán szerencsés nyúl... :D

2011. nov. 17. 13:43
 7/19 A kérdező kommentje:
Ja és a kép amit előbb belinkeltem, ott a ketrece (ami a videón is szerepel) jobb sarkában pihent.
2011. nov. 17. 13:45
 8/19 anonim ***** válasza:

Igen egy kicsit kövér.

Nálam meg a hörcsögök híznak meg. Pedig van mókuskerekük.

2011. nov. 17. 14:56
 9/19 anonim ***** válasza:

Hát, egy kicsit kövér :)

Szabadulóművész talán? Láttam a lakatot a videó elején :D

Milyen táppal etettek?

2011. nov. 17. 15:02
 10/19 A kérdező kommentje:

Igen, szabaduló művész xD. Régebben hallottunk nagy zörgést a konyhából, lementünk megnézni és ő már nagyba szaladgált ide-oda. Volt, hogy amikor felkeltünk, lejöttünk megyünk a nappaliba erre ül a szőnyegen velünk szembe. :D Ekkor felkerült a lakat a ketrecre. Később megint nagy zajokat hallunk, a nyúl megint kint van, lakat a ketrecen van, akkor 100% hogy fölülről kinyitotta valahogy, szóval azt pedig lecsipeszeltük :D Szerencsére ezt az új biztonsági rendszert még nem tudta kijátszani xD

Amikkel etetjük: sima egyszerű nyúl táp(másfél marokkal), ez mellett Versele-laga Cuni Complete táp, amit reggel-este 7-10 szemben kap, répát mindig kap a foga miatt, száraz kenyeret is minden este teszünk be neki a foga miatt (lehet hogy ez hizlalja őt annyira?), banánt(kb egy fél hüvelykujjnyit) + almát is szokott kapni, ezenkívül még sok zöldséget és gyümölcsöt adunk neki ha van itthon.

2011. nov. 17. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!