Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tegnap kaptam a tengerimalacom...

Tegnap kaptam a tengerimalacomat és nemtudom mennyi tápot, zöldséget meg gyümölsöt és hogy mien fajtát adjak neki?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 11:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
vagy esetlek diófaágat?
2011. dec. 31. 12:13
 12/21 anonim ***** válasza:
igen azt is adhatsz neki :D
2011. dec. 31. 12:15
 13/21 anonim ***** válasza:
a diófaágat jobban ajánlom de a másik is jó :D
2011. dec. 31. 12:15
 14/21 A kérdező kommentje:
köszi h segítettek előr eis B.U.É.K
2011. dec. 31. 12:16
 15/21 A kérdező kommentje:
ja és az nagygond ha most szedem le a diófaágat éstudod a fáknak van nedvük?
2011. dec. 31. 12:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Én nem adnák neki diófa ágat neki, mert úgy halottam, hogy mérgező. Alma, meggy , én ezekkel próbálkoznék. Nézz utána a net-en a diófa mérgező tulajdonságairól.
2011. dec. 31. 20:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Az első mondatom nagyon értelmes lett, siettem és nem néztem, hogy mit is írtam. B.U.É.K. :)
2011. dec. 31. 20:10
 18/21 A kérdező kommentje:
igen azt énis hallottam ha diófaág mérgező és gondolom szilvafa ág is jó neki :D
2011. dec. 31. 21:20
 19/21 Norina86 ***** válasza:

Valójában a széna az elsődleges fogkoptató, mivel természetes környezetében is egész nap füvet rágcsál. Gyümölcságról ha ledarálja a kérgét mindennap, az sem tesz épp jót a pocijának, csak alkalmanként lehet betenni egy pár napra érdekességnek. Széna legyen előtte mindig, majd figyeld meg kb. mennyi fogy el egy nap alatt, kisállatboltban tudsz venni, nem olyan nagy havi költség.

Zöldséget meg kell mosni, és utána szárazta törölni, mert vizes zöldség puffaszt. Leves zöldséget paprika, paradicsom, uborka nagyon szeretik, de naponta 1-2 karikát lehet adni, mert könnyen hasmenést kaphatnak, ha sokat esznek. Nézz utána honlapokon, sok jó dolgot írnak. Ha beírod, hogy tengerimalac, az első 2-3 honlap nagyon alapos.

2012. jan. 1. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Jaj nehogy diófaágat kapjon!Szőlővesszőt és almafaágat lehet neki adni.

És az enyémek nagyon szeretik a káposztát,semmi bajuk nem lesz tőle.Meg szeretik az uborkát,répát,paprikát.

Száraz tápból nem kell nekik sok,mert elhíznak tőle.

2012. jan. 3. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!