Lesz baja a nyuszimnak ha megrágja a fenyőfát?
Figyelt kérdés
a tűleveleket eszi le körbe a fáról,a felénél tart már..lesz baja tőle?2011. dec. 30. 20:26
21/23 anonim válasza:
Azt nem tudom, de állítólag lehet belőle főzni tűlevél teát is. Én még nem próbáltam, de azt írják nyugtató hatású. Akkor nem tudom a nyúl mért pörgött be tőle.
22/23 anonim válasza:
Szerintem is ösztön! Megérzi, ha valami nem jó neki. Az enyém is megrágta már tavaly is, és az ég világon semmi baja nem lett. Csak a díszeket ne egye meg.
23/23 anonim válasza:
Akkor azt mondod a nyuszi nem tudja neki mi a jo es megeszi a dolgokat de akkor az jobb neki ha a mufenyot ragja mintha egy igazit? A muanyag szeru dolgokat jobban elemeszti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!