Nagyon beteg a tengerimalacom! SEGÍTSÉG!?
Ha ezt olvasod, légyszíves tedd meg, hogy az összes még élő állatodat, felszereléssel/kajával/szénával együtt vidd el a legközelebbi állatmenhelyre (mindegy, h kutya/macska/bármi) és add oda az ott dolgozóknak. És SOHA TÖBBET ne próbálj kisállatot tartani. De legalábbis amíg nem leszel minimum 18 éves.
Amit művelsz az nem állattartás, de nem is tenyésztés, a megfelelő szó az a mészárszék!!!
Apukád nem tudom milyen állatorvos lehet, hogy hagyja amit te művelsz. Normális orvos, de még egy épeszű szülő is az első alkalom után véget vetett volna a dolognak.
Ui: és légyszíves használd a "meghalt" kifejezést a megdöglött helyett. Tudom, h te semmit nem érzel az elvesztett állatkáid iránt (mondjuk gondolom az élőket is pont leszarod) de engem így 2 év és 450Km távlatából is megvisel a malacok halála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!