A tengerimalacom a szemét szűken tartja nyitva. Lehet hogy beteg?
Ma reggel vettem észre egy órája kb, nem mindig ilyen szűk most se, pl ha hangokat hall felnéz, meg most is eszi a répát amit betettem neki. Lehet valami baja vagy csak álmos?:S
Az a baj hogy 3 orvost néztem meg a közelbe, és mindegyik 5től rendel, vagy ma nincs nyitva.
Segítsetek kérlek:(
a tengerimalac ketrecbe való,nem terráriumba...
vedd ki,tedd egy törölközőre,pokrócra,had szaladgáljon...
elég élénk?
enyéim is szoktak félig nyitott szemmel hasrafekve elnyúlni...párom legutóbb ijedten piszkálta őket,hogy el fognak pusztulni...erre a malackáim pislogtak hogy ki nem hagyja őket aludni tele hassal...
Jelentem akkorát ásított hogy azthittem keresztbe lenyel:DD A hasamat fogtam a röhögéstől...Ezek szerint csak álmos ugye?:D
Nincs se huzatos helyen, a nap se süt a szemébe:) Még mosakodott is az előbb...akkor nincs baja ugye?
Azért biztos ami fix alapon elviszem orvoshoz délután, úgyis megakartam nézetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!