Degu vagy mongol futóegér?
Nekem deguim vannak, és egyáltalán nincsenek különleges igényeik, és sosem haraptak még meg, akkor sem, ha véletlenül egy kicsit durvábban nyúltam hozzájuk. Futóegeret még tartottam ,de a degukat tudom ajánlani, és a farkuk is csak akkor szakad le, ha rámarkolsz a bojtra, és az szakad le, de ettől nem kell félni, mert ugye nem annál fogva veszed ki a ketrecből:) Szerintem a hely igényük is hasonló az egerekével, szóval szerintem azt vedd meg amelyik neked jobban bejön, mert szerintem nincs olyan sok különbség közöttük tartás szempontjából. Én is olvastam mielőtt megvettem, hogy a deguk betegesek, meg ilyenek, de nekem a 4 közül 1 volt beteg 1 szer a 3.5 év alatt. Persze néha egy picit folyik az orruk, ha huzatot kapnak, de hát az elmúlik magától, ha nem extrémen náthásak szegények. Szóval én csak ajánlani tudom a deguknat. Remélem segítettem valamennyit!:)
Üdv.
szia!
láttam a mostani pets magazinban a mongol futóegér nagytesóját, a crassus-t! nekem nagyon tetszenek!
Az egy deguméretű mongol futóegér.:D
olvasd el a 7.számot, abban van benne!
remélem jobb tippet adtam...
Caelestis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!