Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyuszit szabadon a szobában?

Nyuszit szabadon a szobában?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akik nem zárják sosem ketrecbe a nyuszit, hanem mindig szabadon van a szobában. Hogyan oldottátok meg ezt? Persze, nálunk is nyúlbiztos a szoba, vezetékek védve stb. De azért mindig kitalál valami rosszaságot, naponta többször rá kell szólnom valamiért. Ha felmegy az ágyra, rögtön nekiesik az ágyneműnek, már pár helyen kirágta. Hogy csináljátok, hogy sosem zárjátok be a nyuszit? Pl legalább éjszakára, vagy ha elmentek otthonról? Úgy szeretném én is így tartani a nyuszómat, de elképzelhetetlennek látom megoldani, hogy se a bútorokba, se önmagába ne tegyen kárt, ha felügyelet nélkül hagyjuk.
2011. dec. 15. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én a tengerimalacom engedem el a szobába mert lusta és döglik egy helyben és zabál:)úgy hogy könyü és a kaki meg kemény úgyhogy össze szedem.
2011. dec. 29. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:
én reggel- este engedem ki őket pár órára,akkor szaladgálnak.napközben úgyis csicsikáznak,akkor sokszor akkor se mennek ki ha nyitva van a ketrec
2011. dec. 29. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!