Mit játszhatnék a nyuszimmal?
Amikor kiengedem, ugrál 1-2 kört, és lefekszik. Ennyi. Mit csinálhatnék? Ha odamegyek hozzá, elmegy egy másik helyre feküdni :D Amióta ivartalanított, azóta ilyen lusta :P De így meg el fog hízni. Hogy játsszak vele, ami mozgás neki?
(Olyan kommenteket nem kérek, hogy főzzem meg, stbstb, mert nagyon unalmas)
Adj neki kevesebbet enni és akkor nem hízik el! Ivartalanított állatnak amúgy is vissza kell venni az adagjából.
El sem tudom képzelni mit lehetne játszani egy nyuszival...
Pl agilityzni, csak erre nincs lehetőséges.
De ennyi erővel egy cicával mit lehet játszani?? Egy nyúl is ugyanolyan állat!
Nem, a nyúl nem ugyanolyan állat, mint egy macska.
Van nyuszim nekem is, így ismerem. Mit lehet vele játszani? Semmit. Ha eldobsz neki valamit, nem hozza vissza (mint egy kutya). Ha húzkodsz előtte egy rongydarabot, akkor nem követi (mint pl. egy macska vagy szintén egy kutya).
Olyat már láttam, hogy löködte az orrával a nyuszi a labdát, de nem sokáig.
Illetve ez nem olyan játék, amit a gazdi együtt tud játszani vele. A kérdésedből ítélve pedig te ezt szeretnéd.
Agility és a nyúl? Hááát egy kissé meredek... A nyuszit nem érdeklik ezek a dolgok. Olyat már hallottam, hogy klikkerrel meg lehet neki tanítani pár dolgot, na de hogy agilityt :D
Hát ezen jót nevettem, bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!