Írnátok pár dolgot a patkányok tartásáról? Jó őket tartani? Ha van és tudsz tegyélfel a tiedről képet lécci!
Jézusom...vadon élő patkány- háziasított patkány, kicsit sem ugyanaz... :S
Eldobom az agyam. A háziasított Pati nem harap, ill. ha mégis hamar leszokik róla, csak rendesen kell etetni és sokat kell vele foglalkozni. :)
Enyémek nem harapnak. A lány kicsit vadabb, a fiú szelíd. Hallgat a nevére, megül vállon, ha rászólsz akkor befejezi a rosszat csinálást, lehet dögönyözni, követ a lakásban, tehát igazából semmi rossz. Mivel fiú, jelöli a területét, ezért néha lepisil itt ott dolgokat, de nem eláztatva, csak kis pöttyökben. Ja meg behordja az ágyneműtartóba a kajáját :D De tényleg semmi gond nincs az enyémekkel. A kislányunk kicsit vadabb, ő nem olyan emberbarát, de hát ő meg ilyen személyiség, nem tudok mit csinálni vele.
Ő a kislány: [link]
Ilyen kerek volt vemhesen: [link] (bár két napra rá mégnagyobb volt :D)
És ő a fiúcska: [link]
2 egész naposak :D
itt már 4: [link]
Kihordta őket tegnap a terráriumból az anyuka, mert nem férnek már be a kisházba amiben ellett. Az ágyneműtartóból vadásztam ki családostul.
Ha kéretlenül is, megint itt vagyok egy fényképpel :P
11 naposan: [link]
18. bocsi h ilyen későn, de nagyon cuki:) Már biztos sokkal nagyobbak.:)
19. Sajnos nem tudom megnyitni a képedet.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!