Írnátok pár dolgot a patkányok tartásáról? Jó őket tartani? Ha van és tudsz tegyélfel a tiedről képet lécci!
Szia!
Én nem tartok patkányt,csak az anyukám.Szereti az állatokat.Ha te is szeretnél tatrani akkor készülj fel hogy :
-ha éhes megharap
-ha pl. egy hörcsöggel összezárod megöli a hörcsögöt.
Most nem jut eszembe több....ha a patkány kisebb , mint a hörcsög,és egy ketrecben vannak , készülj fel , hogy a patkányod csupa sebhely lesz. De ha a patkány nagyobb ,és egy ketrecpen vannak,reggelre a hörcsög el fog pusztulni.
( a hörcsög csak egy példa volt.)
Ki az a dinka aki összerakja hörcsöggel? Emiatt nem a Hörcsög vagy a Patkány az agresszív vagy a hülye, hanem a gazdája.
A patkány nagyon kedves állat, ha éhes nem harap meg, maximum nyalogat vagy rágcsál, ami egyáltalán nem egyenlő a harapással. A lány patkányom teljesen hiperaktív, nem túl nagy a ketrece, de folyton ki van engedve, ha itthon vagyok. Kb hetente takarítom, nem eszik túl sokat. Éjszaka néha hangos. A Sünimmel is barátkozna, csak Süni enm kedveli őt...meg senkit se.
HA valami még érdekel írj Priviben.
egyszer találtunk egy patkányt a belvárosi lakásunkban , meg kartuk tartani ezért megfürdettük,mert k+va büdös volt egyébként. aztáán beraktuk egy ketrecbe , megetettük eleinte jó volt neki meg nekünk is..
aztán másnap reggel a rászárdt hulláját találtuk meg két rács között, biztos megpróbált kiszabadulni.
tanulság : sztem nagyon büdös , ne tarts ! a patkány szeret szabad lenni , ne tartsd bezárva !
UI : vigyázz mert harap !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!