Hány évig él egy tengerimalac?
Figyelt kérdés
2007. júl. 24. 19:13
1/14 anonim válasza:
A fajtajelleget nem mutató tengerimalacok 6-8 évig élnek.
A fajtatiszták 4-6 évig élnek.A szőrnélküliek 3-4évig.
2/14 anonim válasza:
Ők a hörcsögökhöz képest elég sokáig.Nekem volt 1 tengerimalacom ő speciel 9 évig élt.De szerintem ez nagyon sok mindentől is függ.tartási körülmények,étrend stb.
3/14 anonim válasza:
a tengerimalacok elvileg 8-10 évig élnek,bár nekem eddig egyik malacom se érte el ezt a kort(az egyik megfázott és meghalt a másik kettőt pedig régen odaadtuk egy ismerősünknek de az sem élt2 évnél tovább) szóval ez sok mindentől függ
6/14 anonim válasza:
az enyém 6 évig élt. Azt mondják az viszonylag hosszú idő tengerimalacnál.
7/14 anonim válasza:
Nekem 3 éve va ntengerimalacom szóval ne mtudom pontosan,de 5-7 évet írnak ha jó körülmények között él(gyakran van tisztítva az alma,változatos az étrendje,sok vitamint kap és szereteik:)
8/14 anonim válasza:
Az enyém 4 évet élt, mert beteg lett,de hallottam már olyanról is amelyik 12 évig élt.De ez ritka.Takarítsd sűrűn,kapjon változatosan táplálékot, és szerintem az is segít ha naponta kiveszed és egy kicsit dédelgeted! :)
9/14 anonim válasza:
hivatalosan 5-7 évig, de van amelyik többet is, netán kevesebbet..
10/14 anonim válasza:
igen a hörcsög(törpehörcsög)
csak 2-3 maximum4 évig de anagyon ritka
a tengerimlacokat nem tudom nekemismegvan 4 éve:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!