Hörcsögöt vagy degut vegyek?
A degunak sok szaladgálásra és nagyon nagy térre van szügsége. Párban jobban szeret élni. A degu nem igazán van oda a játékért, de nagyon mozgékony.
Hörcsögöt vennék a helyedben.
Az én hörim 4,5 évig élt egéségben nyugodt halála volt álmában halt meg szenvedés betegség nélkül!
A mási khörim 4 évig élt ő betegségbe halt meg!
A degum is 4 évig élt!
ÉN hörit vennék a helyedbe (most fogok vennni kettőt)
A hörivel többet lehet játszani stb.
Degum soha többet nem lesz mindig kikakilt meg bolond volt mind a 2 :S
A höriim nekem amikor otthon voltam nem aludtak csak este
Ha degut választasz, akkor minimum 2-t, mert depressziós, beteges lesz egyedül. Persze, ha egyedül tartod, többet kell hogy foglalkozz vele.
Úgy hallottam, hogy a hörcsögöt csak egyedül lehet tartani, mert nem tűri meg maga mellett a fajtársát, illetve, ha többet tartasz egy ketrecben, akkor néha egy kis felvágottat kell nekik adnod, mert hajlamosak a kannibalizmusra. Nekem is volt két hörcsögöm és az egyik kiette a másiknak a fejét.:( Akkor még nem tudtam,hogy külön kell tartani.
Most két degum van és imádom őket.:)
Én is a degura szavazok.A deguval sokkal jobban lehet játszani,mókuskerék stb.. nekem 2 lesz mert kell a társaság.Én azonos neműeket fogok venni mert én biztos aggódnék hogy ha a lány terhes lenne én tuti aggódnék hogy most ez ennyire kövér vagy ennyire terhes..
Nagy a helyigénye.A neten sokat tudsz róla olvasgatni.Szóval ha pl. megjössz a suliból és meglát elkezd szaladgálni,megörül neked stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!