Szerintetek vegyek hörcsögöt?
Na szóval ez egy hosszú történet de rövidre fogom.
2 évvel ezelőtt volt 1 hörcsögögm de az márt nem él.
Később vettünk még egyet az szegény másnara márt elpusztult.Másnap kaptam még egy hörcsögöt(ugyanabból az alomból amiből az elsőt vettük).Ő 2 hét utánra pusztult el.pár hónappal később lett még egy hörim(de őt már másik üzletben vettük)Ez a hörcsög megbetegedett és elpusztult.
Pedig én gondoskodtam róluk adtam nekik enni,inni stb.
És szeretnék ujra egy hörcsögögt de sajnos nemtudom hogy vegyek-e ezek után.Ti mit gondoltok?Érdemes lenne venni most egy hörcsögöt?Én nagyon szeretnék de nem is tudom mi lesz ha ő is meghal?Ti mit tennétek a helyemben?
Én nem vennék.
Eleinte nekem is voltak, aztán csak 1-1,5 évig éltek.. Megszerettem őket, aztán meghaltak.. És mindegyik elvesztése nagyon fájt.
Nekem nem való hörcsög, pont emiatt..
Bár ma már nem nagyon szeretem őket, félek is tőlük kicsit...
köszi a válaszokat.
amugy márt eldöntöttem hogy veszek,de sajnos az anyum hallani sem akar róla mivel három hörimmel ilyen történt(fennt már leírtam) :S
bár én nagyon szeretnék de majd megprobalom majd valahogy rávenni az anyut
...:D
Van egy csomó hirdetés pici hörik. van ingyen is van pénzért is. Nézz körbe. :)
expressz.hu
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-19 13:56
Fura...nálam a törpehörik átlag 2,5 - 3 évig éltek, aranyhörcsögöm pedig volt 5 éves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!