Hogy lehet megtanítani egy patkányt, hogy a vállamon üljön?
Figyelt kérdés
Szobatiszta, nem harap.
De teljesen szeleburdi és a nevére sem hallgat még. A jutalomfalat annyira nem hozza lázba.
Jó ötleteket várok!
2011. nov. 29. 00:43
1/9 anonim válasza:
nem tudom, de nagyon cuki lesz, ha sikerül :P
3/9 anonim válasza:
konkrét ötletem nincs, de ahhoz hogy a válladra üljön sokat kell vele foglalkoznod
4/9 anonim válasza:
Már bocs, de mi a jó abban? Undorító kis dög, ráadásul kártevő, nem tudom egy ci.gyereket is tartanál és ültetnéd a válladra, mert neked az cuki?
Én ha az utcán látok egy ilyet, akkor is felháborodással kezelem, és (jogosan) meg is képelném, ha a dögével a közelembe jönne!
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet véleményed, de ahol senki se kíváncsi rá ott ne nyilvánítsd ki, mert téged fognak erősebben megsimogatni egyszer...hozzáteszem jogosan.
2011. dec. 1. 19:50
6/9 dizus válasza:
Próbáld a hasa alá rakni a vállad!
7/9 makaga válasza:
óvatosan rakd rá a válladra és gyengéden szorítsd le. és nyugtasd meg. egy idő után hozzá fog szokni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :)
2011. dec. 5. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!