Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SOS! Hogyan szoktassam le a...

SOS! Hogyan szoktassam le a nyuszim a szőnyegevésről? Már nem bírom!

Figyelt kérdés
Már egyszer kiraktam ezt a kérdést, akkor egy értelmes választ kaptam, hogy ecettel fújjam be. Nem vált be. A helyzet egyre rosszabb azóta, már nem csak eszi, de kitépi a szálakat. Nem hagyhatom egyedül soha, mert azonnal tépi. Ez neki is rossz, mert így sokat be van zárva. Mindig megijesztem és mérgesen beszélek vele, ha ezt csinálja, de már hetek óta ez megy, eléggé belefáradtam. Amúgy a hosszú szőrű shaggy szőnyegről van szó. És nem akarunk megszabadulni se a nyúltól, se a szőnyegtől!
2011. nov. 21. 17:15
1 2
 11/14 Enting ***** válasza:
Ha nőstény nyuszi, és nincs ivartalanítva, lehet, hogy a fészeképítési fixációját indítja be a bolyhos anyag. Ha így van, az ivartalanítás segíthet.
2011. nov. 24. 14:46
 12/14 anonim válasza:

nekem is ezt csinálja folyton , főleg most már kb 2 hete pakol egész éjjel meg megpróbál ásni , az alomtálból kikaparj a forgácsot . tavaly fészket csinált és kitépkedte a szőrét :S mát több töltőmet szétszedte meg persze megtalálta a hangfalam kábelét is.

én sem tudom mit kezdjek vele , mert az ágyra ha kiteszem szétszedi a takarómat , a parkettán csúszkál és fél rajta ,, már nem tudok mit kezdeni vele , inkább csak az ölemben van mert tuti talál valamit ,, :S

2011. nov. 25. 00:45
 13/14 anonim ***** válasza:
ha ivartalanítod, ezek a rosszalkodások eltűnnek, sokkal nyugodtabb lesz...csak nyúlhoz értő orvos kell, mert nősténynél bonyolultabb, mint baknál
2011. nov. 25. 09:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen, utánanézek az ivartalanításnak, egyébként nőstény nyuszi.
2011. nov. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!