Hol lehet olcsón ketrecet venni? Nagyot szeretnék, tengerimalacnak. Ami nekem van, az elég kicsi neki, főleg, ha társat is szerzek mellé.
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 23:03
2/13 A kérdező kommentje:
nézegetem, de mi számít olcsónak?
2011. nov. 16. 23:45
3/13 anonim válasza:
Hát ami neked olcsó :D Nézd meg a bolti árát egy akkora ketrecnek, amekkorát szeretnél, aztán nézd meg az ugyanakkora vaterásakat, és amit megfelelőnek találsz, azt vedd meg. Nem bonyolult :D
4/13 anonim válasza:
10 e-ért tudok neked adni nagy tengerimalac ketrecet, felszereléssel együtt ;)
5/13 A kérdező kommentje:
Mekkora a ketrec?
2011. nov. 17. 00:02
6/13 anonim válasza:
Szia! Én Ferplast Rabbit 100-asat vettem 10 ezer forintért a malackáimnak. Szerencsém volt, mert pont volt ilyen az állatkereskedésben, így postaköltséget nem kellet fizetnem. :) Ebbe két malacka is elfér :) Felszerelés is volt hozzá (házikó, szénatartó, és a házra tehető műanyag tál)
7/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem muszáj a felszerelés, mert kapott nagy házat, max szénatartó nem árt. Ezért szeretnék inkább 120-asat venni, mert a ház elég nagy, mert a szőrös hátsójával feldöntötte a kisebbet. :) Félhosszú szőrű kis disznó. :)
2011. nov. 18. 23:43
8/13 anonim válasza:
Mi eladunk egy ketrecet mert meghalt a degunk.
9/13 A kérdező kommentje:
Mekkora és merre laktok?
2011. nov. 19. 10:13
10/13 Catz válasza:
Degu ketrec nem jo!
Itt mindig akciok vannak. En mult honapban vettem egy 100*50-eset 7500.-ert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!