Megfürdethetem vemhes tengeri malacomat?
Figyelt kérdés
és h igen mivel? mert amit irtatok azt szert még tudtam beszerezni,viszont megkéáne fürdetnem,én voltam aki irtam,hoyg a szomszédbol hoztam öt haza.segitsetek.köszike .2009. máj. 10. 14:09
11/12 anonim válasza:
18:23as
Van az a csont(nem is nagyon tudom leírni melyik)az ellés előtt nálunk a malacnál úgy szertébb húzódott!Nekem úgy tűnik mintha a farkcsont mellett a medencék szétnyílnának...de ez csak az én primitív elképzelésem!na és ezt ki lehet tapogatni a mutató és a középső újjadal,ha jól emlékszem ez olyan 8-10-12 mm távolság/résre húzódnak szét!
Valamint ellést megelőzően a malacból elkezd folyni a vize.
Nálam sokszor forgott egy helyben,kis 'fészket'csinált,hülyén hangzik,de nyalogatja magát ott lent.
Kb olyan 2héttel miután megmozdultak a picik,bekövetkezik az ellés! kapásból én ennyi jelre emlékszem!
12/12 A kérdező kommentje:
köszi.,sokat segitettél.ma egy kicsit felvettem,és a nemi szerve oyan furán vizes volt...leht hoyg csak épp pisilt,nemtudom.jaj ugy aggodok érte,nehogy baja legyen.még nem rak fészket ...nem vettm észre rajta,viszont sokat pihen,gondolom a pocija miatt.amint van valmi fejlemény irok.puszi
2009. máj. 20. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!