Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A szomszédban, van egy tangeri...

A szomszédban, van egy tangerimalac, nagyon rossz állapotban. Csontsovány, és hiányzik a szöre a hátán egy helyen, és a pociján is (bár nemtudom ennéla fajtánál a pocija sima e vagy nem, az kis kocos félhosszu szőrü. ) bánthatta többi?

Figyelt kérdés

tahát,hiányos a szöre,és csontsovány,és a tetejébe lehet hogy még terhes is.meg szeretném menteni. a szeme szép csillogo,ebböl gondolom,hoyg "csak" alultáplált lehet.mi véleményetek?

ja,és ha valaki tudna egy linket,arrol,hoyg hogyan állapitsam mega nemüket,az nagyon jo lenne.

2009. máj. 8. 10:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én sajnos tényleg nem értek a malacokhoz, de írj csak, érdekel, mi lesz veletek.:)
2009. máj. 9. 20:08
 22/25 A kérdező kommentje:

utolsónak!!

képzeld ma egy hete hoyg nálam van,és észerevetem hoyg kezd nöni a ször foltokon.szerintem vitaminhiánya lehett.ugye?

2009. máj. 14. 19:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, elképzelhető, hogy egyoldalúan etették eddig. Ugye megtartod? Utolsó vagyok.
2009. máj. 16. 13:23
 24/25 A kérdező kommentje:

szia 13:23

persze ,hogy megtartom...már nem tudnám visszadni,hogy ujra ilyen sovány legyen,eygébként is énmegmenteni hoztam el,nem nyaralni.szerintem ót tettem vele,mert hizott,már nincsenek annyira kint a csontjai,és 7 én hoztam el azt hiszem,olyan szépen eszik,mindent megeszik a dok enki,egyedül a z eper nem tetszik neki annyira,bár ma kapott elöször.a dinnyét imádja mind kettö.a spenótot is.már csak azért aggodok,hoyg megtudjon szülni,minden baj nélkül.a kicsiket elajándékozom,az anyukát meg megtartom,ha már kigyógyitom.szépen n9öa kis s zöre is .szerinetm a kamillás fürdö jo volt neki. d e most többször nem merem,mert mégiscsak terhes.ahonnan elhoztam ott most sülettek aznap mikor elhoztam,aze gyik társának kölykei,és eygik pont olyan minta z én eredetim,és kislány...nagyon gondolkozok rajta hoyg öt is elhozom. nagyon hülye vagyok ugye?

2009. máj. 16. 15:07
 25/25 anonim ***** válasza:
a tengerimalacnál van egy olyan betegség h Rühesség menny el allatorvoshoz es mond el neki ö ad egy olyan szert amitol eltünik a borirol ami viszket neki es viszanol a szore.a soványság az nem tudom miert van.eteti öt ??
2010. aug. 11. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!