A szomszédban, van egy tangerimalac, nagyon rossz állapotban. Csontsovány, és hiányzik a szöre a hátán egy helyen, és a pociján is (bár nemtudom ennéla fajtánál a pocija sima e vagy nem, az kis kocos félhosszu szőrü. ) bánthatta többi?
tahát,hiányos a szöre,és csontsovány,és a tetejébe lehet hogy még terhes is.meg szeretném menteni. a szeme szép csillogo,ebböl gondolom,hoyg "csak" alultáplált lehet.mi véleményetek?
ja,és ha valaki tudna egy linket,arrol,hoyg hogyan állapitsam mega nemüket,az nagyon jo lenne.
utolsónak!!
képzeld ma egy hete hoyg nálam van,és észerevetem hoyg kezd nöni a ször foltokon.szerintem vitaminhiánya lehett.ugye?
szia 13:23
persze ,hogy megtartom...már nem tudnám visszadni,hogy ujra ilyen sovány legyen,eygébként is énmegmenteni hoztam el,nem nyaralni.szerintem ót tettem vele,mert hizott,már nincsenek annyira kint a csontjai,és 7 én hoztam el azt hiszem,olyan szépen eszik,mindent megeszik a dok enki,egyedül a z eper nem tetszik neki annyira,bár ma kapott elöször.a dinnyét imádja mind kettö.a spenótot is.már csak azért aggodok,hoyg megtudjon szülni,minden baj nélkül.a kicsiket elajándékozom,az anyukát meg megtartom,ha már kigyógyitom.szépen n9öa kis s zöre is .szerinetm a kamillás fürdö jo volt neki. d e most többször nem merem,mert mégiscsak terhes.ahonnan elhoztam ott most sülettek aznap mikor elhoztam,aze gyik társának kölykei,és eygik pont olyan minta z én eredetim,és kislány...nagyon gondolkozok rajta hoyg öt is elhozom. nagyon hülye vagyok ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!