Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A szomszédban, van egy tangeri...

A szomszédban, van egy tangerimalac, nagyon rossz állapotban. Csontsovány, és hiányzik a szöre a hátán egy helyen, és a pociján is (bár nemtudom ennéla fajtánál a pocija sima e vagy nem, az kis kocos félhosszu szőrü. ) bánthatta többi?

Figyelt kérdés

tahát,hiányos a szöre,és csontsovány,és a tetejébe lehet hogy még terhes is.meg szeretném menteni. a szeme szép csillogo,ebböl gondolom,hoyg "csak" alultáplált lehet.mi véleményetek?

ja,és ha valaki tudna egy linket,arrol,hoyg hogyan állapitsam mega nemüket,az nagyon jo lenne.

2009. máj. 8. 10:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

nem tudom, mi mindig ott vettük, Megkérdezni meg lehet. H afalun laksz akkor biztos van otthon az állatorvosnál, vagy ló-,juh-, marha-, nyúltartó ismerősnél lehet otthon, mert ezekhez is ugyanezt használják, csak talán más hígításban. Mert van ez literesben is.

Esetleg hobbyállat-boltban?

Különben olyan petrós szaga van, ez csak egyötlet de talán petróleummal is le lehetne mosni?

Mert a nagymamám, még 1900-ban járt iskolába, és őket a tanítónő rendszeresen megmosta a hajukat petróval, hogy ne legyenek tetvesek. S ennek épp olyan az illata.

ÖSSZETÉTEL:

transzmix: 0,25 g

tetrametrin: 0,025 g

vehiculum ad: 5 ml

Gyártó: CEVA-PHYLAXIA RT.

LEIRÁS:

A készítmény piretroidokat tartalmazó, külső élősködők elleni készítmény szarvasmarha, juh, ló, sertés, nyúl, kutya és macska részére.

Csak én nem értek a kémiához, de hátha vki.

2009. máj. 8. 12:53
 12/25 anonim ***** válasza:
A szőre attól is hányozhat, hogy allergiás az alomra, akkor valami mást kell alátenni pl:papírt szallagokra vágva.
2009. máj. 8. 13:07
 13/25 A kérdező kommentje:
Háát igen ,nagyon s zeretm a z állatokat.köszi a "bókót"
2009. máj. 8. 13:12
 14/25 A kérdező kommentje:

eddig papir volt alattta.én most faforgácsot tettem alá

,szerintem tetszik neki,mert ugy néz ki élvezi.u-beegyek hévizre és nézek ilyen szert neki a hobbyboltban.reméelm nem fog elpusztulni,nincs talán komoly baja

2009. máj. 8. 13:15
 15/25 A kérdező kommentje:
vároma további véleményeket
2009. máj. 8. 13:50
 16/25 A kérdező kommentje:

jaj eszik,de jo. adtam neki füvet,meg spenótot.olyan joizüen evett,csak fél tölem,de hát kb dél ota van nálam.

irjatok

2009. máj. 8. 18:09
 17/25 anonim ***** válasza:
Hogy van a malacka..?
2009. máj. 9. 07:03
 18/25 A kérdező kommentje:
köszi,uyg náz ki jol vanbár még nem fürdettem meg ,mert ugy gondoltam,hogy kicsit szokjon meg azt majd utánna.eszik rendesen bármitadok neki mindent megeszik.adtam neki a magok mellé,füvet ,uborkát,peprikát,almát,ma salit,zödségzöldjét,szénát,mangold-ot,spenót,ezeket tegnap délelött ota.szerintem nincs baja ,mert akkor enm enne.kiváncsi vagyok mire hizik kicsit,na meg arra is hogy mikor szül.szerintetek mikor engedhetem öket kicsit össze?mire derül ki beteg e?
2009. máj. 9. 13:25
 19/25 A kérdező kommentje:
a hasa tiszta kopasz,minta kölyökkutyáknak.,de akkora a pocija....istenem.
2009. máj. 9. 13:57
 20/25 A kérdező kommentje:

irok-irok,de senki nem válaszol:(

azért irok még mi van vele ,hátha valakit érdekel.

2009. máj. 9. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!