A szomszédban, van egy tangerimalac, nagyon rossz állapotban. Csontsovány, és hiányzik a szöre a hátán egy helyen, és a pociján is (bár nemtudom ennéla fajtánál a pocija sima e vagy nem, az kis kocos félhosszu szőrü. ) bánthatta többi?
tahát,hiányos a szöre,és csontsovány,és a tetejébe lehet hogy még terhes is.meg szeretném menteni. a szeme szép csillogo,ebböl gondolom,hoyg "csak" alultáplált lehet.mi véleményetek?
ja,és ha valaki tudna egy linket,arrol,hoyg hogyan állapitsam mega nemüket,az nagyon jo lenne.
nem tudom, mi mindig ott vettük, Megkérdezni meg lehet. H afalun laksz akkor biztos van otthon az állatorvosnál, vagy ló-,juh-, marha-, nyúltartó ismerősnél lehet otthon, mert ezekhez is ugyanezt használják, csak talán más hígításban. Mert van ez literesben is.
Esetleg hobbyállat-boltban?
Különben olyan petrós szaga van, ez csak egyötlet de talán petróleummal is le lehetne mosni?
Mert a nagymamám, még 1900-ban járt iskolába, és őket a tanítónő rendszeresen megmosta a hajukat petróval, hogy ne legyenek tetvesek. S ennek épp olyan az illata.
ÖSSZETÉTEL:
transzmix: 0,25 g
tetrametrin: 0,025 g
vehiculum ad: 5 ml
Gyártó: CEVA-PHYLAXIA RT.
LEIRÁS:
A készítmény piretroidokat tartalmazó, külső élősködők elleni készítmény szarvasmarha, juh, ló, sertés, nyúl, kutya és macska részére.
Csak én nem értek a kémiához, de hátha vki.
eddig papir volt alattta.én most faforgácsot tettem alá
,szerintem tetszik neki,mert ugy néz ki élvezi.u-beegyek hévizre és nézek ilyen szert neki a hobbyboltban.reméelm nem fog elpusztulni,nincs talán komoly baja
jaj eszik,de jo. adtam neki füvet,meg spenótot.olyan joizüen evett,csak fél tölem,de hát kb dél ota van nálam.
irjatok
irok-irok,de senki nem válaszol:(
azért irok még mi van vele ,hátha valakit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!