Egy daganat mérete váltakozhat? Hogy viselkedik olyankor az állat? Nagyon fontos! HELP!
A lány törpehörcsögömnek egy dudor van a két mellső lába között, ami anyum szerint változtatja a méretét. Hol kisebb, hol nagyobb. Ez normális, ha daganatról van szó?
Ilyenkor hogyan viselkedik a hörcsög? Ugyanolyan vidám mint eddig?
Mert az én lányom semmit nem változott. Eszik, iszik, fut, szinte egész este, és duci. Szép a bundája, értelmes tekintete van. Ezek az egészségre utalnak. De akkor mi az a dudor?
Segítsetek kérlek, nagyon féltem, de csak jövő hét után tudom elvinni egy megbízható dokihoz. Segítsetek!!!
Ha komoly akkor annak a mérete úgy változik, hogy ha egyszer megnőtt akkor kisebb már nem lesz.
Remélhetőleg ez valami más. Szerintem ha semmit nem veszel észre rajta és jól van akkor amíg eljutsz vele a jó orvoshoz addig nem lesz baj.
Remélem nincs semmi baja a hörcsidnek :)
Neekem volt egy hörcsögöm akinek u.e volt a baja.nem akarlak elkeseríteni de ő is futott,szaladt semmi baja nem volt.de egyszercsak elkezdett kihullani a szőre a daganatnál.Pár nap múlva meghalt..:(Sztem siess!!!!
Baby
próbálj neki egy csomó egészséges dolgot adni! Pl:alma,sajt,kivi,banán,paprika stb... hagyd pihenni de ha otthon vagy tartsd rajta a szemed hogy ha nem ébredne fel!
előző válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!