Önitató kérdés: állatkád hogyan tanulta meg, mi az?
Tegnap óta van törpenyuszim, de az önitatót nem ismeri még. Próbáltam a szájához tenni, de elkapta a fejét.
Tettem be neki tálkában vizet, hogy szomjan ne haljon, de szeretném ha idővel rájönne hogy mire van ott az önitató.
Mivel lehet rávezetni?
:) Ez vicces :)
Kipróbálom majd:D
Tényleg vedd ki neki a vizet.Bár az ennyim ismerte az önitatót mert a kereskedésbe abból ivott, de itthon egy hétig tálból ivott.Amikor meg vettem az önitatót addig rá sem hederített míg bent volt tálban is a víz.Amint azt kivettem elkezdett a víz után kutakodni, és így megtalálta az önitató.
Szelepes vagy golyós?
Nem biztos hogy tud belőle inni.Anyunak a tengeri malaca csak a szelepeset tudja használni, vett anyu golyósat mivel a másik csöpög és abból nem tud inni.
Nem lenne szabad csöpögnie, főleg nem annyira hogy 1dl kijőjön.Nézd meg hogy a tömítő gyűrű jól van-e benne.Tegnap én is arra jöttem haza hogy áll a víz a ketrecbe az itató meg üres, el volt csúszva a tömítő.
Köszi a válaszokat!
Nyuszikám a kérdés kiírása óta már javában megtanult inni :)
Amúgy uborkával kentem be, rá is harapott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!