Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalac lehet kukacos?...

A tengerimalac lehet kukacos? Folyt köv.

Figyelt kérdés
Ma vettem egy tengeri malacot és két alkalommal azt vettem észre, hogy a ketrecből pici fehér kukac mászik ki. A tengerimalac egészségesnek tűnik. De vettem kaját is neki, és feltételezem, hogy abból jöhetett ki. Szerintetek?
2011. okt. 12. 23:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a degu kajájából bogarak másztak ki:S Zsizsis volt vagy mis:S Csak azt vettük észre hogy fél a tálkától és nem nagyon eszik:S Nézd meg, nehogy baja legyen tőle. esetleg az alomban van valami. Ha a széklete normális és abban nincs akkor nem a malac az:) Majd írd meg melyik a hunyó:D
2011. okt. 13. 00:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod! :D Szinte egésznap rágcsál valamit, normális a széklete...meg vettem citromos forgácsot is alomnak...szóval arra is gondoltam már, hogy attól. :S Remélem, hogy nem valami más...:s
2011. okt. 13. 00:12
 3/11 anonim ***** válasza:
lehet férges, nézesd meg egy állatorvossal
2011. okt. 13. 00:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Most láttam a 3.-at,és szerintem hernyó lehet mert araszolva megy... de nem tudom megállapítani, h milyen...:S olyan apró,pici fehér..
2011. okt. 13. 01:26
 5/11 anonim ***** válasza:
el kéne vinni a dokihoz a malaccal együtt a férget/kukacot is ;)
2011. okt. 13. 01:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Megvan...molylepke kukac.. http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__20390.. elég szánalmas dolog azért, hogy szinte mindegyik magkeverékben van...csak nemtudom h mennyire káros a tengerimalacra...
2011. okt. 13. 01:39
 7/11 anonim ***** válasza:
legfeljebb megeszi ;)
2011. okt. 13. 02:01
 8/11 A kérdező kommentje:
hát lehet reklamációt kéne csapnom..xD egyék meg ők ezt a kukacos kaját..xD sőőt még molylepkét is láttam a szobámban az előbb...xD
2011. okt. 13. 02:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is meg kell reklamálni, ha nem is a pénz miatt persze az sem mellékes. Nézd meg a szavatosságot, ha egyáltalán feltüntetik a csomagolók és ennek megfelelően szólj vagy legalább is hívd fel a FIGYELMÉT ARRA, hogy milyen eledelt árusít.Biztos azt fogja mondani, hogy nem lát bele minden zacskóba, de ettől függetlenül szólj neki és ha veri a nyálát vitesd vele haza és teritse a lakásába, vagy adja el madáreledelként.
2011. okt. 13. 07:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is vettem már olyan eledelt, amiben molylepkék voltak :S
2011. okt. 13. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!