Egyforma nemű aranyhörcsögöket lehet egybe tartani?
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 20:02
1/11 anonim válasza:
ha fiúk lehet h bántják egymást, ha vegyesen vannak túl szaporodhatnak, a kettő vagy több lány lenne az ideális
2/11 anonim válasza:
Vagy elviselik egymást, vagy nem. Kipróbálhatod, de legyen tartalék helyed, ha mégsem bírják egymást.
6/11 A kérdező kommentje:
aham ... köszi a válaszokat :))
2011. okt. 9. 21:30
7/11 Platypus válasza:
Kétesélyes. Láttam már aranyhörcsögöket, amik békésen eléltek egymás mellett, és hímek voltak, meg olyan ellenkező nemű párt, ahol halálra szekálták egymást. Az aranyhörcsög természete szerint magányos állat, ami nem szereti a társaságot, és alaphelyzetben el sem viseli. Néhány kivételes állat eltűri a társaságot, de ez egyedül a szerencsétől, és nem az állatok nemétől függ. Ha több rágcsálót szeretnél tartani, akkor ne a hörcsögöknél nézelődj. Az egerek, patkányok, futóegerek, lemmingek és deguk mind társas állatok.
8/11 A kérdező kommentje:
hát lehethogy az egér mellett fogok dönteni ... amúgy köszi a választ :)
2011. okt. 9. 21:50
9/11 anonim válasza:
Aranyhörcsögöt csak egyedül tarts, ha nem akarsz előbb-utóbb vérfürdőt látni. Tapasztalatból mondom! Nőstényeket sem szabad együtt tartani!!
10/11 szöcske005 válasza:
Nekem volt többféle rágcsálóm:törpehörcsög, aranyhörcsög, csuklyás patkány.
És a patkányt tudnám neked ajánlani.
Ha kiskorában megveszed teljesen kézhez szoktatható.
Nekem pl:a vállamon voltak ha kiengedtem őket.
A hörit azért nem ajánlanám, mert elég harapós agresszív állat (nem szeretik ha felkeltik őket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!