Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyulat hogy lehet szobatisztas...

Nyulat hogy lehet szobatisztaságra szoktatni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 21:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még pici, 2 hónapos. Gyűjtögetem a bogyóit, és bele is dobom az alomba, de egyenlőre hasztalan. Bak nyúl amúgy, nem tudom, érdemes-e ivartalanitani.
2011. okt. 4. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Jaj a kis drága:)Még picike.Akkor érdemes majd ivartalanítani, ha majd nagyon jelölget tini korában illetve agresszívvé válik.Ha két hónapos úgymond még nem várj tőle sokat.Ahogy csinálod jól csinálod, hogy szedegeted a bogyeszokat, pisit.Az fontos, hogy ketrectiszta legyen és utánna már könnyebb a szobatisztaságra nevelés.Az én nyuszim 3 hónaposan már rögtön ketrectiszta volt, csak alomtálba pisilt kakilt.Aztán kiengedtem és nem is kellett tanítani magától lett szobatiszta, de van 1-2 alkalom amikor bebogyózik néha.A kecójában csak a WC-ben legyen alom, a ketrec alján semmi.
2011. okt. 4. 22:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem sikerülni fog!
2011. okt. 4. 22:54
 14/14 anonim válasza:
amúgy az én nyulam az erkélyen lakott, és mindig ugyanabba a sarokba hugyozott, meg 70%-ban odabogyózott. a sarokban volt tálca + újságpapír
2011. okt. 5. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!