Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tényleg igaz az ugróegerekről?

Tényleg igaz az ugróegerekről?

Figyelt kérdés
volt két fehér egerem amik büdösek voltak, ezért vettem két ugróegeret, amiről az mondták hogy nem büdösek. ez igaz?
2011. szept. 28. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy hím vagy nőstény,

az egérlányok nem büdösek, de persze mondjuk ha egy hétig nem cseréled az almukat ők sem fognak illatozni

2011. szept. 28. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha az egyiptomi ugróegérről beszélsz, azoknak valóban kevésbé van szaga. Nekem is volt régebben egy pár, 120cm-es terráriumban, homok volt benne úgy 2 cm vastagon, és kb. 3 havonta kellett nagytakarítást tartani, addigra kezdett el szaga lenni. Előtte csak a kakit szitáltam ki meg a pisisarkot cseréltem úgy hetente, és tényleg szinte semmi szaguk nem volt. Állítólag még a csíkos fűegér az, ami kevésbé szagos.
2011. szept. 28. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:
A fűegeres dolgot megerősíthetem, bár én zárt terráriumban tartom őket, és hetente takarítom. Sajnos nem egy helyre végzik a dolgukat ezért kell hetente takarítani, de önmagukban az egereknek nincs szaguk.
2011. szept. 28. 23:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!