2. at dögleszti meg. Mit tegyek?
Van egy barátnőm, nagyon bírom, tök jó fej, de van vele egy nagy bajom. 1 éve volt neki egy malaca, aki akkora akváriumba volt, hogy alig-alig bírt megfordulni. Vizet sosem adott neki, csak akkor kapott amikor ott voltam nála és adtam neki, mind megitta! Kaját is csak néha néha, amikor már nagyon visított. Takarítva 2 hetente 1x, ez a malacka így élt 6évig. Tavaly elpusztult. "NEM TUDJA MIÉRT"!
Most kikunyizott magának egy hörcsögöt,(aranyhöri) nah szóval, mivel ő nem ad ki hangokat ha éhes, ő is csak néha néha kap enni-inni. Az aranyhörcsögök sok figyelmet, foglalkozást igényel. Nah szóval, amióta megkapta 1x sem vette ki, azzal a kifogással hogy visít. PERSZE HOGY VISÍT. Szörnyű! De ha szolnék neki akkor tuti teljesen haragba lennénk. Meg mondaná hogy milyen hülye vagyok, és tagadná. Megoldás?
Én nem barátkoznék egy állatkínzó emberrel.
Legalább nem is tudnék arról, hogy mit tesz szerencsétlenekkel :(
1.járj hozzá gyakrabban
2.névtelen bejelentőként jelentsd be az állatvédőknek.
Egy tengeri malac 5-7 évig él, szóval a 6 év az átlagos és nem tűnik rosszul tartottnak, ha addig élt. Amúgy én kételkedem abban, hogy nem Te túlzod -e el a dolgokat...nem tűnik annyira szörnyűnek a helyzet.
Amúgy meg gömbakváriumban tartotta, hogy alig tud megfordulni az a malac? Mert amúgy ez is elég túlzó.
Neked van állatod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!