Ha afrikai törpesünt szeretnék tartani lányt vagy fiút kéne?
Senki nem szidott, csak te kapod így fel a vizet :) Elmondtuk a véleményünket, te másképp gondolod, oké, de ezen nem kell megsértődni meg kiakadni. Ebből már bizonyosan látszik, hogy eléggé gyerek vagy még.
A süntáp meg egyébként keleti sünnek való, és a vitakraft amúgyis egy borzasztó márka, szóval ha elfogadsz egy jótanácsot, nem azzal etetsz, és nem ajánlgatod másnak sem. Voltak már belőle problémák, meg hát nem egy minőség, na.
Én semmi rosszat nem írtam csak hogy szeretnélek megismerni. Én személy szerint Melly vagyok, és valóban sokszor pénzt nem kímélve importálok süniket a jó vérvonalak megőrzése és a beltenyészet elkerülése érdekében és nem mellékesen nagyon nagyon szeretem a színeket és kihozni mindenféle újat ha sikerül. Bármikor szívesen meghívlak, gyere el hozzám nézd meg a sünjeim melynek egy része import és saját tenyésztésű. Nekem is házhoz jön a táp egyenesen a Hills raktárból,a fressi nekem nagyon drága volna, a lisztkukac is egy elégé rendes Tenyésztőtől... és valóban sokat költök az állataimra kb annyit mint a két kislányomra ( 11 és 4 évesek ). Nem igazán értem azt sem ahogy mersz beszélni felnőttekkel, én rendesen írtam neked. Arra is reagálnék, hogy a Hillsnek NEM CSAK gyógytápja van. Én verseny agarakat is tenyésztek így eléggé képben vagyok a tápokkal. És a kutyáim is gyönyörűek ahogy a sünjeim is. :S és nem pletyka alaján ítélek hanem csak ha ismerek valakit. Általában minden tenyésztőhöz és tenyészteni vágyóhoz segítséggel fordulok. Ha így beszéltem volna felnőtt emberekkel a szüleim szappannal mosták volna ki a szám.
Száz szónak is egy a vége, nem hiszem, hogy ezt így ebben a formában kiérdemeltem tőled... :S mint felnőtt nő és anya joggal sértődhetnék meg, hogy egy ilyen kis gyerek aki pár év hiján a gyerekem lehetne így beszél velem. :S Nagyon sokat teszek a sünökért... ha látnád a sünjeim megváltozna a véleményed a tenyésztőkről. DE javaslom néz be pár honlapra: Az Alag-Dombi az enyém, Tüskevár, Hedgie-Heaven, Dojkás, Döme Dinasztia... csak nézz szét. Nem mellékesen ajánlom a sundiszno.lap.hu melynek a szerkesztője is én vagyok. Ajánlom a hogy olvasgass mielőtt fikázol olyanokat akik nem ellenségek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!