Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ha allergiás vagyok a rágcsáló...

Ha allergiás vagyok a rágcsálókra, akkor a kopasz patkányra is allergiás vagyok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 00:25
1 2 3
 11/21 Platypus ***** válasza:
Ha már kisemlősben szeretnél gondolkozni, akkor inkább nézesd meg magad az allergológusnál nyúlra. Ugyanis a nyúl nem rágcsáló, rendszertanilag elég távol áll a rágcsálóktól, így könnyen lehet, hogy egy nyúlra már nem reagálnál. Ha a patkányra is ennyire súlyosan allergiás vagy, akkor a kopasznál is problémák lennének. Az se teljesen kopasz, finom pihe borítja, nyála meg ugyanúgy van. Mielőtt választanál, tudni kéne pontosan, mikre is lett pozitív az allergia vizsgálatod.
2011. szept. 20. 06:58
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen??:Onyulam már volt 8 évesen,akkor még nem voltam allergiás(most 16 vagyok),de a sok höri, tengerimalactól kialakult és úgy gondoltam h akk minden rágcsálóra az vok mert ugyan olyan a szőrük.beutalót meg nemsokára fogunk kérni.
2011. szept. 20. 14:55
 13/21 anonim ***** válasza:
De olyan is van, aki az almokra allergiás, a forgács vagy a zeolit porára vagy a szénára.
2011. szept. 20. 18:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Így van, nem úszod meg vizsgálat nélkül, ha biztonságosan szeretnél állatot tartani.
2011. szept. 20. 19:53
 15/21 A kérdező kommentje:
Biztos h nem az alomra,múltkor megharapott a hörcsögöm és allergiás rohamom lett:/régebben már voltam vizsgálaton de azóta rosszabbodott,nemsokára úgyis megyünk oltásra és akkor kérünk beutalót:)de nem hiszem h patkányra meg tudják nézni...
2011. szept. 20. 20:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban allergiás voltam minden állat szörre.Mára már kutya bajom. :) Én ezt úgy küzdöttem le, hogy először gyógyszer kezelése alatt álltam. Majd később kutyákkal vettek körül meg minden állattal. Mára már nem is trüsszögök nem pattogok ki és nem kerülök kórházba sem. :) Kiskorom óta kezeltek már 5 éve élek állatokkal együtt és semmi panaszom. :)
2011. szept. 20. 21:31
 17/21 A kérdező kommentje:
Akkor hány éves voltál?hallottam h volt aki hozzaszokot,de én már félek kísérletezni,mert múltkor is kevesen múlt h nem fulladtam meg:/
2011. szept. 20. 23:31
 18/21 A kérdező kommentje:
És milyen gyógyszerekkel kezeltek?és te ezzel születtél vagy kialakult?
2011. szept. 20. 23:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez kialakult nálam. Volt egy nagy kuvasz kutyánk és először rá voltam allergiás. Aztán kaptam valami gyógyszereket ( sajnos már nem emlékszem, hogy milyet mert még csak 5 éves körül lehettem ) mára már nyugodtan tarthatok bármilyen állatot egyáltalán nem vagyok allergiás egyikre sem. Engem 5 éves korom óta gyógyszereztek. :) Keress fel 1 orvost. Mond el h allergiás vagy ha jó dokit találsz ad rá gyógyszert.
2011. szept. 22. 10:34
 20/21 anonim ***** válasza:
A kopasz patkányra nem vagy allergiás, mivel hiányzik a szőre. Ugyanaz a helyzet a kopasz kutya- és macskafajtákkal és a kopasz tengeri malaccal, hogy szőrtelenségük miatt nem lehet allergiásnak lenni rájuk. Az állatallergiát a szőr belélegzése okozza.
2012. márc. 22. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!