Allergiás a hörcsögöm a pamacsra?
Szijasztok!
Számomra nagyon fontos kérdésre keresem a választ, amit ma hörcsögömön észleltem.
Tudjátok, van ilyen fészekrakós-hörcsögpamacs,amiben imádnak aludni ezek a jószágok. 1 hete szunyókál benne, és feltűnően keveset jött elő (előtte sima sminkes vattapamacsot adtam neki alvóhelyül egyébként.). Szóval ma este vettem észre az állkapcsa alatt, a szájánál egy duzzanatot/daganatszerűséget. Egyből az jutott eszembe, hogy daganat, ami ugyebár nem gyógyítható- nagyon megijedtem, kérlek, segítsetek, szerintetek mi lehet ez!? Akár allergiás is lehet az új pamacsra?
Köszi a válaszokat előre is!
A hörcsögök 80 %-a, ha nem több szenved vmilyen daganattól élete során, mert rájuk erősebben hatnak a méretük miatt a környezeti sugárzások8elektroszmog, rádió, mobiltelefon, tv, wifi és még sorolhatnám).
A daganat vszeg független a pamacstól, de az biztos, hogy ez a vattavacak nem jó nekik, beleragadhat a pofazacskójába, a szájába, a nyelvére stb. a sok szál. Ez daganatot nem okoz. Duzzanatot okozhat ha szálka ment a szájába, ha van fa ami szálkás és rágja pl.
Alomnak jobb szénát használni, amit majd felaprít magának aprókra, vagy illatmentes, sima fehér pzs-t, kis darabkákra vágva, én éveken át azt használtam és nem volt tőle soha baj.
Talán még egy pici kérdés...:
Ha daganata van, akkor lenne olyan életvidám és erős, mint mindig, ahogy most is az, pedig 'dudoros'?:S
Én kaptam krémet az állatorvostól, és mindennap azzal kellett kennem a dudort. Azt mondta, ha nem apad le neki, akkor meg kell műteni. De hála, leapadt a kenőcstől! Mondjuk az én esetemben nem hörcsögről, hanem patkányról van szó.
Szerintem hörcsögöt azt nem műtenének, viszont krémet biztos, hogy te is kapsz.
Szijasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azóta újabb fejlemények (a napokban még nem tudtam orvoshoz vinni) :
a duzzadás nagyobb lett, a bal pofizacsija felé dagadt meg jobban.
Ez mit jelenthet? Tudjátok esetleg?
Holnap biztos viszem orvoshoz, de addig is nyugtasson meg valaki légyszi valamilyen információval!:( Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!