Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért csinálják ezt a törpehör...

Miért csinálják ezt a törpehörcsögeim? :

Figyelt kérdés
Kaptam 2 törpehörcsögöt egy fiút és egy lányt. de a fiú állandóan letámadja a másikat a lány höri pedig hangosan csipog! =( és most vettem észre hogy a lánynál piros a szervénél, most tüzel vagy mi a baja mert nekem elösször vannak hörcsögeimszóval nemtom ez mit jelent kérlek segítsetek !:)
2011. szept. 11. 10:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
ivartalanítani nincs értelme!és ha nem akarsz kicsiket rakd őket külön mert nagyon szaporák!egyébként azért csipog a lány mert a fiu próbálkozik nála(vagy már meg is csinálta)!vagyis lehet hogy lesznek picik!nekem is igy volt!sipitozással kezdödött minden!aztán 1-2 hét mulva jöttek a picik!egyébként nagyon édik cssak ne nyulj hozzájuk pár hetes korukig mert az anya ott hagyhatja öket!
2011. szept. 22. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!