Ha a hörcsögöt egyedül tartják egy ketrecben, nem lesz depressziós?
Figyelt kérdés
Csakmert a degunál hallottam olyanról hogyha egyedülvan depressziós lesz, de nemtudom hogy ez a hörcsögre is érvényes-e?! (Természetesen én mindennap foglalkoznák vele, de azért amikor nemvagyok ott...)2009. ápr. 21. 21:10
1/13 anonim válasza:
A degu tényleg az lesz, de a hörcsögöt nem hinném :)
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. ápr. 21. 21:18
3/13 anonim válasza:
Pedig depis lesz, mivel a természetben sem egyedül nyomul. A szaporulatot viszont illene elkerülni.
4/13 anonim válasza:
Első válaszíró vagyok.
Nekünk rengeteg hörcsögünk volt, de voltak olyanok is amiket külön akváriumban tartottunk, és nem volt semmi bajuk.
5/13 A kérdező kommentje:
Mert csak 7-14 óráig lenne egyedül (mert ugyebár az iskolába nem vihetem magammal), szerintem jól ellenne ha beleraknák egypár játékot a ketrecébe, aztán ha hazajönnék már nemlenne gond :) (Csakmert tervezgetek egy hörcsögöt, de rendes leírást sehol sem találtam róla...)
2009. ápr. 21. 21:25
6/13 maundrel válasza:
szerintem pedig nem lesz depis, mivel magányos teremtések. nekem elég sok ideig (évekig) volt hörcsögöm, én nem egy , volt hogy 10 egyszerre, sőt még több... és mikor pl. 2 fiút össze akartam szoktatni... hát nem ment vmi könnyen.. mindig összeverekedtek. :s A lányok is csak addig tűrik meg maguk mellett a fiúkat, míg "terhesek" nem lesznek. aztán szét kell őket választani.
7/13 anonim válasza:
Ezen az oldalon sok hazsnos dolgot találsz a hörikről és a tartásukról.
9/13 anonim válasza:
Attól függ milyen fajta höri, roborovszky az lesz.
10/13 anonim válasza:
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
aranyhörcsög megvan egyedül, sőt úgy szeret élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!