Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért csinálják ezt a hörijeim?

Miért csinálják ezt a hörijeim?

Figyelt kérdés
mikor az egyik bemászik a mókuskerékbe a másik is rögtön rohan oda és ketten alig bírnak futni XD félek elhíznak mert úgy még nem láttam a mókuskereket,hogy ne együtt lettek volna benne,és ketten nem lehet futni!!
2011. szept. 8. 22:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
vegyél még 1-et
2011. szept. 8. 22:40
 2/17 A kérdező kommentje:
hörit vagy mókuskereket XDD mert ha vennék még egy hörit akkor már hárman tolonganának!!bocsi ezt nem bírtam kihagyni!!!
2011. szept. 8. 22:45
 3/17 Pipóca válasza:
Tarts inkább aranyhalat... :)
2011. szept. 8. 22:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Miért csinálják ezt a... a micsodáid?
2011. szept. 8. 22:55
 5/17 anonim ***** válasza:
a hörcsijei :)
2011. szept. 8. 23:09
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is ezt csinálták mindig a hörcsijeim...

aztán egyik reggel látom, hogy ott fekszik a kerék mellett az egyik lefejezve. :/

2011. szept. 8. 23:13
 7/17 greeen ***** válasza:
61%
én úgy oldottam meg hogy tettem a nyakukba egy mánest de egyforma töltésűt amik taszítják egymást.érdekes módon képtelenek voltak közelebb menni egymáshoz 10 centinél közelebb mert a mágnesek taszították egymást.Arra vigyázz hogy a mókuskerék olyan anyag legyen amit nem vonz a mágnes mert akkor a hörcsög megszívja!
2011. szept. 8. 23:19
 8/17 kriszti78dk ***** válasza:
100%
Az enyéimek is ketten akarták egyszerre hajtani,egyik erre,másik arra.Nagyon viccesek.Aztán vettem nekik még egy kereket.
2011. szept. 8. 23:24
 9/17 anonim ***** válasza:

a lefejezős vagyok

azóta rájöttem, hogy fémkerék nem jó, inkább vegyél műanyagot, akkor nem leszenk ilyen lefejezések

2011. szept. 8. 23:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Lefejezős: jójó, menj vissza wowozni inkább...
2011. szept. 9. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!