2éves lányom nyúlharapta meg, aztán a nyúl két nap múlva elpusztult, a lányom lázas lett, vigyem orvoshoz?
én vagyok, aki az ügyeletet ajánlotta
szerintem nem veszettség, de bármi mást kaphatott a nyúltól
ok, értem, hogy a családban minde3nki nyulak között nőtt fel, de honnan tudod hogy a 2 éves lányod immunrendszere is olyan, mint a tiétek
amikor a választ írtam, engem qrvára nem érdekelt s e nyúl, se a családi körülmények, se a kisemlősök kategória, a lényeg itt, hogy egy kicsi gyerek BETEG, és annak a megoldása az ORVOS
Remélem azóta sikerült már orvoshoz jutnotok.
" A kérdező kommentje:
A gondatlanság enyhén túlzás...
A nagyobb lány állandóan a kezében tartja Őket, és sokszor karmolásnyomok voltak rajta és semmi baja, ezért is nem aggódtam mindaddig amíg itt le nem oltottatok...mamám 80éves, nyulak közt nőtt fel és látta volna, ha a kettő közül valamelyik veszett. Felfújódott szerencsétlen, mert a gyerekek vizes füvet tettek be."
FELFÚJÓDOTT SZERENCSÉTLEN,MERT A GYEREKEK VIZES FÜVET TETTEK BE!!!előbb el kéne olvasni mit írt a kérdező és nem őt oltogatni h milyen felelőtlen...-.-""és h biztos veszett volt a nyúl amikor el sem olvastátok h mi van...
Azért tudom, hogy felfúvódott, mert felfúvódott és pont, nem volt veszett, nem megkapta a gyereket, hanem evett, rágcsált és odanyúlt a kislány...
Egy estét volt 38 fokos láza, úgy tűnik csak a foga volt.
Persze hogy megijedtem, feltettem a kérdést, de most már látom, csak pánik rohamom lehetett...
Ilyen alapon a macskák megkarmolják és vihetem a dokihoz.
A seb helye biztosan csúnya lenne, ha vmi kórokozó bejut, de nyoma sem volt már a "sebnek" két nap múlva, de mivel szerencsétlen nyuszi elpusztult, megfordultak a fejemben az összefüggések...
Köszi azért a válaszokat, hétfőn úgyis mennem kell oltásra a gyerekkel, azért megemlítem neki, mert most a hétvégén nem értem el. Bár ez is elég szomorú, hogy megadja a mobilszámát de minek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!