Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 2éves lányom nyúlharapta meg,...

2éves lányom nyúlharapta meg, aztán a nyúl két nap múlva elpusztult, a lányom lázas lett, vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Más nem történt, lehet, hogy véletlen a láz, semmi más baja nincs a lányomnak.
2011. szept. 3. 12:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
58%

én vagyok, aki az ügyeletet ajánlotta

szerintem nem veszettség, de bármi mást kaphatott a nyúltól

ok, értem, hogy a családban minde3nki nyulak között nőtt fel, de honnan tudod hogy a 2 éves lányod immunrendszere is olyan, mint a tiétek

amikor a választ írtam, engem qrvára nem érdekelt s e nyúl, se a családi körülmények, se a kisemlősök kategória, a lényeg itt, hogy egy kicsi gyerek BETEG, és annak a megoldása az ORVOS

Remélem azóta sikerült már orvoshoz jutnotok.

2011. szept. 3. 18:38
 22/34 anonim ***** válasza:
54%
figyelj már ha téged nemérdekel hogy a gyerekd elkapja a veszettséget az a te bsjod előző válaszoló! ha kint tartod akkor épp egy kis egértől is elkaphatta a veszettséget! vagy akármijen kis állattól! énse bánom hogy a gyerekek állatok között nőnek fel felőlem még sarat is ehetnek de ha megharapja a kislányt és két nap mulva meghal a nyúl ráadásul a kislány lázas lessz ez elég okot ad arra hogy aggódjon sztem!
2011. szept. 3. 20:02
 23/34 anonim ***** válasza:
bocsi énvok az előző a 18 05 nek szántam
2011. szept. 3. 20:03
 24/34 anonim ***** válasza:
ja....főleg h a nyúl nem is abban halt meg-.-...semmi baja nincs a gyereknek nyugi...
2011. szept. 3. 20:35
 25/34 anonim ***** válasza:
Azért írd meg ha már jobban van a kislány!
2011. szept. 4. 07:13
 26/34 anonim ***** válasza:
Te honnan tudod mibe halt meg?
2011. szept. 4. 07:20
 27/34 anonim ***** válasza:
88%
mert le írta a kérdező talán onnan...
2011. szept. 4. 12:23
 28/34 anonim ***** válasza:
88%

" A kérdező kommentje:

A gondatlanság enyhén túlzás...

A nagyobb lány állandóan a kezében tartja Őket, és sokszor karmolásnyomok voltak rajta és semmi baja, ezért is nem aggódtam mindaddig amíg itt le nem oltottatok...mamám 80éves, nyulak közt nőtt fel és látta volna, ha a kettő közül valamelyik veszett. Felfújódott szerencsétlen, mert a gyerekek vizes füvet tettek be."

FELFÚJÓDOTT SZERENCSÉTLEN,MERT A GYEREKEK VIZES FÜVET TETTEK BE!!!előbb el kéne olvasni mit írt a kérdező és nem őt oltogatni h milyen felelőtlen...-.-""és h biztos veszett volt a nyúl amikor el sem olvastátok h mi van...

2011. szept. 4. 12:27
 29/34 A kérdező kommentje:

Azért tudom, hogy felfúvódott, mert felfúvódott és pont, nem volt veszett, nem megkapta a gyereket, hanem evett, rágcsált és odanyúlt a kislány...

Egy estét volt 38 fokos láza, úgy tűnik csak a foga volt.

Persze hogy megijedtem, feltettem a kérdést, de most már látom, csak pánik rohamom lehetett...

Ilyen alapon a macskák megkarmolják és vihetem a dokihoz.

A seb helye biztosan csúnya lenne, ha vmi kórokozó bejut, de nyoma sem volt már a "sebnek" két nap múlva, de mivel szerencsétlen nyuszi elpusztult, megfordultak a fejemben az összefüggések...

Köszi azért a válaszokat, hétfőn úgyis mennem kell oltásra a gyerekkel, azért megemlítem neki, mert most a hétvégén nem értem el. Bár ez is elég szomorú, hogy megadja a mobilszámát de minek...

2011. szept. 4. 14:39
 30/34 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a nyúl veszett volt és megfertőzte a lányodat.De aggodalomra semmi ok méregteleníteni kell a lányt és kész!
2011. szept. 4. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!