Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 2éves lányom nyúlharapta meg,...

2éves lányom nyúlharapta meg, aztán a nyúl két nap múlva elpusztult, a lányom lázas lett, vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Más nem történt, lehet, hogy véletlen a láz, semmi más baja nincs a lányomnak.
2011. szept. 3. 12:26
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Igen, most utánanéztem a veszettségnek.
2011. szept. 3. 12:55
 12/34 A kérdező kommentje:
"A lappangási idő rendkívül változó, általában 20-90 nap. A 2-10 napos bevezető szakaszban gyakori nem specifikus tünet a láz, a rossz közérzet, a fejfájás, az étvágytalanság, a hányás és a nyugtalanság. A seb helyén fájdalom, viszketés, túlérzékenység jelentkezhet." DE HA MÁR NINCS IS SEB, AKKOR NEM LEHET GOND, UGYE? Még nem értem el a dokit.
2011. szept. 3. 13:09
 13/34 anonim válasza:
19%
Hogyne lehetne. Remélem feljelent a doki gondatlanságból elkövetett veszélyeztetésért.
2011. szept. 3. 13:11
 14/34 anonim ***** válasza:
Figyu az olyan kis sebtől is elkaphatja a veszettséget amit te nem is látsz pl megcsikarta valami de nem látszik a csikarás mégha csak felületi is a seb elkaphatja a kislány!
2011. szept. 3. 13:17
 15/34 A kérdező kommentje:

A gondatlanság enyhén túlzás...

A nagyobb lány állandóan a kezében tartja Őket, és sokszor karmolásnyomok voltak rajta és semmi baja, ezért is nem aggódtam mindaddig amíg itt le nem oltottatok...mamám 80éves, nyulak közt nőtt fel és látta volna, ha a kettő közül valamelyik veszett. Felfújódott szerencsétlen, mert a gyerekek vizes füvet tettek be.

2011. szept. 3. 13:20
 16/34 anonim ***** válasza:
de azért vidd el morvoshoz lehet hogy épp azelőtt kapta el a nyúl a veszettséget!
2011. szept. 3. 13:27
 17/34 anonim válasza:

ha a nyúl szájában lévő baktériumok bejutnak a lányod vérkeringésébe, az éppen elég. és ehhez nem kell húsz centis tátongó nyílt seb, elég egy minimális hámsérülés is.

reméljük nem lesz baj, de mindenképpen beszélj az orvossal.

második voltam.

2011. szept. 3. 14:13
 18/34 anonim ***** válasza:
92%
Hogy lehetett volna veszett? Gondolkodjatok már emberek...
2011. szept. 3. 14:39
 19/34 Szervál ***** válasza:
vidd már el!!! xDD
2011. szept. 3. 15:14
 20/34 anonim ***** válasza:
36%
Fejezzétek már be 10000% h nem volt veszett-.-mégis kitől,vagy mitől kaphatta volna el???-.-ne legyetek ekkora nyomorékok,a gyereknek meg semmi baja nem lesz,örülök h nyulak között nő fel,ha nekem lenne gyerekem,biztos h állatok között tartanám és nem az lenne h jajj nehogy megkarmolja egy picit vagy h elkapjon tőle valamit...haggyuk már,nem kell ennyire félteni,aztán később rohangálhatunk vele a dokihoz h ilyen meg olyan baja van,mert nem erősödött meg az immunrendszere...nyugi nem lesz semmi komoly baja!
2011. szept. 3. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!