A tengerimalac tudja használni ezt a WC-t? Rá lehet szoktatni?
2011. szept. 1. 22:15
1/8 anonim válasza:
Az én malackám 1-2 hónapig végezte egy helyre a dolgát, aztán már nem fáradozott azzal, hogy megkönnyítse a dolgomat. :S Nem tudom, hogy rá lehet-e egyáltalán szoktatni vagy ez személyiség kérdése.
2/8 anonim válasza:
Talán ne tarts ilyen kis büdös patkánykát, azt nem lesz gond. ;)
3/8 anonim válasza:
Tudja használni nyilván, hiszen képes belemászni, és képes pisilni/kakilni is, más meg nem kell hozzá. Hogy rá lehetne szoktatni, az viszont valószínűtlen, lévén ők általában nem figyelnek arra, hova potyogtatnak, csak mennek és hullajtják ahol jól esik.
4/8 anonim válasza:
tán azt tudod megtenni, hogy a kakikat összeszeded belerakod a wc-be és lehet hogy utána odamegy. Malacnál bejön, dehogy tengerimalacnál?? :) nem tudom:)
5/8 anonim válasza:
Nekem a hörim egy helyre piszkít de nem wc-be - egy sarokba.
6/8 A kérdező kommentje:
A pisijét eddig is egy helyre intézte, és pont elég lenne. ha pisilni rájárna ...
2011. szept. 4. 12:34
7/8 anonim válasza:
Hát akkor nosza, próbáld ki. Senki nem fogja neked megmondani előre, hogy sikerülni fog-e.
8/8 anonim válasza:
23:16!!! ők egyhelyre piszkítanak képzeld!max akkor nem ha már öregek...stb.
22:44!!! te aztán k*rv*ra a kérdésre válaszoltál és jobb ha már egy kicsit abbahagynák az ilyen idioták a hülyeség irogatást!
a kérdésre:hát az én malacomat megtanítottam hogy a csemegéért áljon két lábra és kaprja a falat(mármint a ketrecét)szóval ha még ilyen kicsi szerintem egy próbát megér :P ha nem sikerül eladod :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!