Van hörcsögklub, mint a ponyklub csak hörisbe?
Figyelt kérdés
ugy értem ,hogy olyan mint mondjuk a ponyklub csak hörisbe!!persze magyarul amit értek!2011. szept. 1. 18:59
2/5 anonim válasza:
és az neked miért baj? őt ez érdekli, téged meg más. ez van. de attól még nem kell bunkónak lenni.
amúgy én még nem hallottam róla, nem hiszem. :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem emiatt kérdezte:)))aranyos... : http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__2160605-s..
4/5 A kérdező kommentje:
első válaszadó,bocsi de már 12 vok és imádom a höriket!és lehet hog te 9 évesnek nézel azért mert ez engem érdekel de ettöl nem kell lecseszni!engem érdekel és kész!második válaszadó:köszi a mellémállaást :)
harmadik válaszadó:nem,nem onnan vettem az ötletet de azért kösz!ez jó volt! :)
2011. szept. 1. 20:04
5/5 anonim válasza:
Olyan nincs. Kis komolyatalan "szeressük együtt a hörcsögöket" klubok vannak, azokat a google segítségével könnyen megtalálhatod.
Egyébként legközelebb nem kell a megjegyzésben még egyszer leírni a kérdést, ne nézz minket hülyének, értjük elsőre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!