Mit tegyek, ha nem használja?
Figyelt kérdés
Van egy törpehörcsögöm,és nem használja a fogkoptatót. Már kettőt is vettem neki,de egyiket sem használja. Szoktam berakni neki kenyérhéjat, de azt is csak akkor rágja meg, mikor beadom neki. Utána nem. Ehelyett a ketrec rácsait rágja, na meg a kerék lábát..
Segítsetek légyszi!!
2011. szept. 1. 15:49
1/3 anonim válasza:
nem érezheti magát jól.........ugye azért kaját eszik,mert ha igen akkor csak annyit tudok megállapítani h nem beteg.
2/3 anonim válasza:
A száraz kenyér nem jó fogkoptatásra, mert puhul, és ártalmas is a rágcsálókra.
Próbálj ki többféle fogkoptatót (bár arról is azt mondják ártalmas), a Vitapol ízesítettjei nekünk beváltak (banán, alma, déligyümölcs, zöldség). De a legjobb ha fát rágcsál, keress neki gallyakat ágakat, amiket rágcsálhat (rágcsálható fákat is árulnak). Ha semmi nem jön be akkor sok széna, ha nem is eszi, talán fészeképítéshez jó lesz.
3/3 anonim válasza:
A száraz kenyér tökéletes fogkoptatásra, az enyéim szeretik, viszont az én két hörim sem használja a fogkoptatót. Nekik szoktam berakni mindig WC papír gurigákat és ágakat. Meg van bent nekik egy kerámia tök mécsestartó, amit mindig rágcsálnak, pedig nagyon kemény. A Fresnáfban is árulnak ilyen kerámiát (nem tudom, hogy kell leírni :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!