Ehet-e salátát a törpenyúl?
Ha a saját kerted és tudod, hogy nem permetezett akkor nyugodtan adhatsz neki. De boltit semmiképpen ne adj neki!
Mindig a saját kertedből, mert az tudod, hogy biztos jó!
Az én nyuszim szereti a gyermekláncfűt[pitypang]. : D
amúgy! IGAZA van a 08-30 20:21 embernek!
Az én nyulam, eszik karalábét+levelet, káposzta levelet, körtét, kardvírágot.. szóval mindent ami a kertbe megterem. Szerintem is egy nagy hülyeség hogy ezt meg azt nem ehet!
Nem kell neki egy halmot adni, hogy egész nap csak azt kap pl. Káposzta, hanem mindenből kicsit, és semmi baja nem is lesz!!!
Szóval egy nagy baromság, hogy nem ehet K betűset, és ez szerintem azért van, mert sokan a boltba megveszik és akkor adnák a nyúlnak, boltból amit vesztek soha ne adjatok a nyúlnak. [vecceres!] És a krumpli is így van a bolti, vecceres az otthon termelt az nem!
És most akkor mondják sokan, hogy ez nem így van! DE PEDIG IGEN ÍGY VAN! ÉS MÁS VÉLEMÉNYE NEM ÉRDEKEL! mert azt mondják persze.. na sziasztok
Az otthon termesztett zöldség is lehet veGYSZeres! Valahogy muszáj védekezni a krumpli bogarak meg a többiek ellen.
De nekünk kb. öt éve voltak nyuszik. Nem voltak elkapatva, mindenfélét etettünk veleük.
Aztán egyszer csak egyik a másik után szépen felfúvódott, és meg is halt. Főleg inkább a kölykök nagy része ment el. Majdnem az egész állomány oda lett. Nekünk akkor mondták az öregek akik régen nagy létszámba termelték leadásra a nyulakat, hogy a ,,K " betűseket ne adjuk nekik.
De jó a búza, zab, tritikálé, széna. Lucerna szénából óvatosan mert szintén felpukkad tőle.
( a kukoricától a nyúl mája tönkre megy. Foltos lesz tőle, és ehetetlen. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!