Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Harap a vadászgörényem....

Harap a vadászgörényem. Hogyan szoktassam le erről?

Figyelt kérdés
7hetes.Normális ilyen korban?
2011. aug. 27. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Pöccints picit az orrára, és határozottan mondd, hogy NEM! Majd megtanulja ;). De legyél türelmes.

Amúgy:

[link]

[link]

2011. aug. 27. 20:55
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
nekem úgy sikerült, hogy megszorítottam a torkát, és orrba pöcköltem közepes erősséggel és közbe határozottan azt mondtam "NEM"... igaz hogy nem tetszett neki, de elég rövid idő alatt megtanulta
2011. aug. 27. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ebbe a korba még normális,ösztönszerüen harap.Az én görkém családtagot soha nem harap.2 éves mult nagyon szelid,igaz agyon van szeretve.Ivartalanitani kell majd 7 hónapos korában,attól is szelidül.Ugy olvastam hogy piciket az orrára kell koppintani,az én görkém az idegeneket néha megharapdálja,de minket soha.Ha véletlenül megharapja az illetöt mindig meg dorgálom,de öszintén tojik rá,nem nagyon tolerálja ha az idegenek babusgatják ,bár önmagában egy szelid kis görény.Sztem ha foglalkozol vele,szereted,és ivartalanitod egy tündéri kis görényed lesz!!!Nekem ő a boldogságom!!
2011. aug. 27. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:

20:59 - Te igazi göritartó vagy! :)

Egyébként, amikor én is megkaptam a görcim, nekem sem harapott szerencsére. :) Imádom!^^

első voltam

2011. aug. 27. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
21.01 köszi!:)ez göri szerelem részünkröl ugy gondolom!Ugye??Akkor sztem gond nem lehet a görikkel.
2011. aug. 27. 21:06
 6/12 anonim válasza:
0%

Harapd vissza neki, majd leszokik róla. De ha ez nemhasznál Palmatex-ezd be (erős ragasztó) a száját jó vastagon ez megoldja a harapás problémáját. a kajáról le fog szokni és olcsóbb lesz a fent tartása.!

100%-os UNIOS támogatás vissza igényelhető. Remélem hasznos volt az ötlet.

2011. aug. 27. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:

21:09 hülye vagy -.-"

Többieknek köszönöm! =)

2011. aug. 27. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Nekem az segített, hogy amikor harapott hagytam hogy bekapja az ujjam és akkor lenyomtam a nyelvét. Reflexből köpte ki, utána elég hamar rájött hogy ha nem harap=nem kapja be az ujjam=nem nyomom le a nyelvét=nem lesz neki kellemetlen.
2011. aug. 27. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális még nála,kis korukban még feszegetik a határokat,ahogy ő harap az egy másik görinek nem fáj,mert nekik nagy a fájdalom küszöbük,ha az újadat harapja nyomd le egy kicsit a torkán de ne annyira h hányjon!ha a kezedet fogd meg a grabancánál és rázd meg,vagy agyj neki egy kisebb pofont,orr pöckölést NE használj!!!!!!Ha nagyon eldurvulna akkor szorítsd le a földhöz és addig ne engedd el amíg meg nem nyugszik.Ha kell még vmi gyere fel erre az oldalra,nagyon jó sokan tudnak segíteni:)) :www.feketegabriella.hu
2011. aug. 27. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Én volt amikor visszaharaptam neki xD de csak játszottunk :) amugy azt mondták hogy sokáig fogjam össze a száját amig meg nem nyugszik... ez nekem segitett! meg idővel megtanulja hogy te szeretgeted és vissza adja ugyan azt a szeretetet csak fegyelmezni kell még :)
2011. aug. 28. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!