Az normális ha a nyulam nem tudja becsukni a száját?
" fogakat koptatni a kenyér nem tudja, hiszen a szájban azonnal nyállal keveredve elolvad. " Igen, ugyanezt a mondatot olvastam már itt ezzel a vitával kapcsolatban, és másokkal egyetemben jót derültem rajta. Nem tudom, hogy szokás máshol, de a nyúl nem szopogatja a kiflivéget, hogy jól nyammogható legyen, hanem mikor keményre van száradva harapja, és pont ettől kopik a foga...kevés logika és minimális képzelőerő.
Elindul valakitől valami, és végigsöpör az összes hobbinyúltartón, ha butaság, ha nem. És megnézném azt a nyulat, aki egy kis darab kenyértől meghízik, ha amúgy jó minőségű szénán, tápon és zöldségen van tartva.
Hát figyelj,nekem tengeri malackám van,de mindig kap szénát
(száraz kenyeret ő is kapott,de még mindig él.)és különböző kaját ami koptatja a fogát.A te nyuszid ilyesmit kapott?Mert ha nem akkor igen,valószínű hogy túl nőtt a foga.A tengerimalacnál azt mondanám hogy orvosolni kell de nem tom nyulaknál hogy is van,mert régen volt nyuszikám.Ha túlnő a foga,nem tud enni,lefogy és éhen hal.Szerintem vidd el egy szakértőhöz,különben csúnya vége lesz.Amúgy ha tud még enni,gyorsan adj neki száraz kenyeret,szénát faágat,meg ilyesmit.De az orvost ne feledd!!!!! :) Ne aggódj,ha időben cselekedsz nem lehet baja.Remélem jól lesz és azt is hogy legalább segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!