Az normális ha a nyulam nem tudja becsukni a száját?
Fogkoptató (miért) nincs benn?
Száraz, már nem nedves ág, esetleg nem penészes száraz kiflivég, vagy boltokban kapható rendes fogkoptató.
Mindig legyen benn, nekünk sose volt ilyen problémánk
ha túl hosszú a foga, nehezebb lehet neki az rágás, ezáltal az evés, és annyira lefogyhat, hogy elpusztul.
Nem tudom mennyi a reszelés, de szerintem olcsóbb.
"olcsóbb"
mármint nem hinném, hogy tízezreket elkérnének érte, mint azt korábban írták, és nem fáj a nyúlnak, csak kellemetlen, de ahhoz is a hátára fekteti, "hipnotizálja" a gyakorlott állatorvos
Száraz kenyeret NEHOGY adj neki!!!
Egy vastag faágat keress, rakd be neki, hagy rágja. Ha pár nap múlva nem javul, vidd dokihoz. Amúgy még BP-en sem 5-10 ezer a fogvágás... Kb 3-4.
nálunk a 16.kerületbe ezek az árak:vizsgálati dij:1500
altatás(gépi)14.000
injekcio:4000
ha házhoz jön:3000 kiszállási dij
+ még a gyogyszerek ha kell és általába visszahiv kontrolra +1500ft mondjuk az nem kötelezö (dr Pesti jozsef) amugy ugy akartam irni hogy 5 10 ezer között csak ez lemaradt.
ma 20:19
ezen vitatkozhatnánk, hogy abszolúte nem lesz semmi baja, mert ugyanolyan "szemét" mint azok a jutalomfalatok, amiket előszeretettel adunk a nyulunknak(én mondjuk pont nem), de nem érdemes... ha épp nincs otthon semmi más, ez is megfelel, nálunk még nem volt belőle baj
de tudod mit? jó, ne adjon, de akkor keressen legalább egy száraz faágat...
Ez rablás!!!!!!!
Az én állatorvosom a XX. kerben nem kér pénzt a fogvágásért.
A cicám tegnapelött vittem veszettség ellen oltani és 800 ft-ot kért.
ma 20:34
nem kell altatni a nyulat egy egyszerű fogreszeléshez, felesleges stressz
amúgy oltás nálunk 1500-2000 körül szokott lenni, ez attól függ, hogy van-e olyan nyúl, akinek be tudja adni az ampulla másik felét, vagy nekem kell kifizetnem az egészet
fogat mondom, még nem reszeltettünk, a körmét is én vágom, eddig oltással voltunk
egyébként válts orvost:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!