Miket csináljak az aranyhörcsögömmel h megszokjon?
Figyelt kérdés
Szeretnék vele játszíni,többet simogatni,de ő még mindig nem szokott teljesen hozzám(1 hónapja van nálam).mit csináljak h ne harapjon meg és szeressen?olyanjólenneeee<32009. ápr. 13. 19:22
1/8 anonim válasza:
Jutalomfalatokkal tudod magadhoz szoktatni. Pici háztartási keksz, főtt tojás fehérje, napraforgó mag, mogyoró, alma, uborka, dió meg ilyesmik.
De ha lány höri akkor lehet, hogy nem lesz nagyon szelíd, én úgy vettem észre a fiú hörik szelídebbek.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi:) próbálkozok...bár lány:D
2009. ápr. 14. 11:20
3/8 anonim válasza:
én még annyit tennék hozzá ha lehet akkor késő este foglalkozz vele:)
4/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. ápr. 15. 15:36
5/8 anonim válasza:
Sya! Nekem is volt aranyhörim és én Úgy szoktattam magamhoz h mindennap egy kicsit jobban próbáltam közeledni hozzá.pl: ha megakartam simogatni először is adtam neki enni akkor fogsz jó úton járni ha nem (fut-fordul el vagy próbál harapni).légy óvatos mert nagyon fáj a harapásuk én tudom és ne legyél türelmetlen. Sok szerencsét.
6/8 anonim válasza:
Idővel megfog szokni. Nekem 4 hónapja van egy törpehörcsögöm,és ő sem szokott meg ennyi idő alatt de most már megszokott gondolom mert a kaját én adtam neki.Egy pár hét és megengedi hogy megsimogasd stb... Sok szerencsét:)!
7/8 anonim válasza:
Amúgy nekem is lány(de igazán nem tudom) Előző válaszoló vagyok és Emily a neve...:)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!:)simogatni már enged!A kaja jó hatása...:P de úgy igazán még nem engedi h megfogjam...és h sokáig simogassam...majd idővel:)
2009. ápr. 16. 09:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!