Hány évig él egy tengerimalac? Milyen finomságokat lehet adni nekik?
Szia!
nekem az első malackám 7 évig élt, és ha nem kapott salátás akkor inkább semmit nem evett meg=DD
Úgyhogy szerintem úgyis a malacka fogja eldönteni, hogy mi a jó neki..=)
Egyébként a salátán kívül evett almár, répát, uborkát, dinnyét, banánt, meg minden nap kapott magot is..
Most van másik két malackám, ők is ugyan úgy esznek mindent..
Viszont két malac tartátát gondold meg szerintem, mert nekem két fiú malacom van és nem lehet őket együtt tartani mert állandóan verekszenek..
A tengeri malacok egyébként nem társas lények. Csak mivel az állatkereskedésekben együtt tartják őket egymással meg mindenféle más rágcsálóval így mindenki ezt gondolja.
Igazából nagyon is jól megvannak ők egyedül is, a természetben sem családban élnek, hanem csak szaporodni járnak össze..Az első malacom végig egyedül volt.=)
bocs, az utolsó hozzászólónak annyi a tévedése, hogy bizony a malik társas lények
a legjobb, ha 2 "csajt" veszel :-) szerintem velük van a legkisebb gond
a 2 fiú azért verekszik, mert dominánskodnak :-DDD szóval, hogy ki az erősebb.
a csajt-fiút veszel akkor meg sok kis malinak leszel a gazdija egy idő után :-DDDDD
(amúgy gondolj csak bele, neked milyen lenne, ha egész nap a szobádba lennél egyedül bezárva, nincs kihez szólni, játszani stb...így a maliknak is ugyanilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!