Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hány évig él egy tengerimalac?...

Hány évig él egy tengerimalac? Milyen finomságokat lehet adni nekik?

Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 18:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nálunk volt, amelyik 4-5 évet élt, volt olyan, amelyik 2-3 körül kívánkozott a más világra. Ezzel ugyan nem biztos, hogy tudtam segíteni, csak a kérdésedre válaszoltam.
2011. aug. 15. 17:45
 12/15 anonim válasza:

Szia!

nekem az első malackám 7 évig élt, és ha nem kapott salátás akkor inkább semmit nem evett meg=DD

Úgyhogy szerintem úgyis a malacka fogja eldönteni, hogy mi a jó neki..=)

Egyébként a salátán kívül evett almár, répát, uborkát, dinnyét, banánt, meg minden nap kapott magot is..

Most van másik két malackám, ők is ugyan úgy esznek mindent..

Viszont két malac tartátát gondold meg szerintem, mert nekem két fiú malacom van és nem lehet őket együtt tartani mert állandóan verekszenek..

A tengeri malacok egyébként nem társas lények. Csak mivel az állatkereskedésekben együtt tartják őket egymással meg mindenféle más rágcsálóval így mindenki ezt gondolja.

Igazából nagyon is jól megvannak ők egyedül is, a természetben sem családban élnek, hanem csak szaporodni járnak össze..Az első malacom végig egyedül volt.=)

2011. aug. 16. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:

bocs, az utolsó hozzászólónak annyi a tévedése, hogy bizony a malik társas lények

a legjobb, ha 2 "csajt" veszel :-) szerintem velük van a legkisebb gond

a 2 fiú azért verekszik, mert dominánskodnak :-DDD szóval, hogy ki az erősebb.

a csajt-fiút veszel akkor meg sok kis malinak leszel a gazdija egy idő után :-DDDDD

(amúgy gondolj csak bele, neked milyen lenne, ha egész nap a szobádba lennél egyedül bezárva, nincs kihez szólni, játszani stb...így a maliknak is ugyanilyen)

2011. aug. 16. 12:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Az enyém sokszor evett, majdnem minden nap káposztát, karfiolt és salátát is, és soha nem volt tőle semmi baja.
2011. aug. 16. 20:27
 15/15 anonim válasza:
Nekem 2 db fiú tengerimalacom van, 6 évesek, és nem bántották egymást soha. Együtt élnek egy nőstény törpenyúllal, és jól el vannak, köszönik szépen. Mondjuk a két fiú szokott udvarolni egymásnak (túl a barátságon), de bunyó nincs. :) Fiú nyuszival nem lehetett őket együtt tartani, mert az védte a territóriumát, és megtépte a tengerimalacokat. Enni minden nem tiltott dolgot adok nekik, szeretik a nyúltakarmányt is, szóval kölcsönösen beleesznek egymás kajájába.
2016. jan. 6. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!