Ezt hogy viselné egy törpenyúl? Kibírná?
Heti 2szer szállítanám vonaton 1 órás az út. Már kiskorától hozzászoktatnám, szerintetek elviselné? Illetve télen egy ilyen hordozóban fázna? [link] Ha hideg lenne, ebbe a szállítótáskába beraknék mellé egy kistakarót is, vagy melegvizes palackot és a vasúttól 10 perc sétára lakom.
Így megoldható lenne?
Szia! Én a hétvégén vittem vonaton a nyuszimat, Budapest-Szombathely, Szombathely-Budapest, 4 órás út volt.
Mindkétszer nagyon jól bírta, szénát evett, de vittem neki egy kis nasinak répát is, meg petrezselymet, ő azt imádja.
Szóval nyugodtan vidd el, bár én csak havonta egyszer fogom vinni, de szerintem a heti kettő sem lesz gond, vegyél neki minél nagyobb hordozót, amit én vettem abban egy törpenyuszi nagyon kényelmesen elfér, ki is tudott nyújtózkodni és úgy aludt. Édes volt, szerintem tudja, hogy hozzánk tartozik és ezért kell neki is jönni. Vidd nyugodtan :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!