Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Sétáltatjátok pórázon a...

Sétáltatjátok pórázon a törpenyuszitokat? Akar menni? Érdemes neki venni?

Figyelt kérdés
A nyuszkónk kb.4 hós!A tiétek megszokta a pórázt?
2011. aug. 11. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
A miénk megszokta és nagyon szereti! :) De az ismerősöm nyuszija nem szereti és nem hajlandó megmozdulni ha rajta van! :) Nyuszitól függ! :)
2011. aug. 11. 16:42
 2/5 anonim válasza:

az én törpenyuszimnak nincs póráza...szerintem egy kicsit kínzás. nem tud úgy haladni ahogy szeretne, mert visszatartja a póráz... (nyilván ez a póráz célja)

én a kertbe szoktam kirakni reggel meg este (egy 10 perc után megunja és bejön) napközben meg "szabad" a nappaliban. de egy helyben ül csak egész nap...nincs olyan nagy mozgásigénye. csak éjjelente (amikor be van zárva a ketrecben) akkor dúl-fúl néha. de nyugis természetű. Nem tudom csak ő-e ilyen, vagy minden nyuszi.

de én nem tenném ki annak, hogy pórázt rakok rá, engem nem vinne rá a lélek. enged inkább szabad a kertben (ha van) vagy a lakásban (akkor is ha figyelned kell közben). De nekünk nem volt nehéz nyúlbiztossá tenni azt a szobát:)

2011. aug. 11. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyém most fél éves és hozzá szokott. Mi panelba lakunk és a szobámba kb. csak akkor nincs kiengedve, ha alszok. Az enyém is tiszta nyúlbiztos és nekünk se volt nehéz megoldani. Én csak azért használok pórázt, mert ugye, ha az utcára kiviszem inkább rárakom, minthogy elszaladjon. Én azért szoktam levinni a ház elé pórázostól, mert úgy gondolom csak úgy jó neki, mivel, ha szobába szabadon van az nem az igazi. Csak úgy a jó neki sztem, ha egy kis friss levegőt is szívhat. Most ez, ha kegyetlenség, ha nem kénytelen vagyok rá pórázt rakni.
2011. aug. 11. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyémnek is van ,de nem használom mert pár hónapja amikor rendszeresen rajta volt akkor kikopott a nyakán a szőre, utánna minden nap be kellett kenni.(az orvos azt mondta ,hogy reménykedjünk hogy vissza nő)de vissza nőtt
2011. aug. 12. 08:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Utolsó:Nem adod el nekem a pórázt?(csak vicc,külföldről

irok)Azért majd lehet,hogy megpróbálkozok vele!:)

2011. aug. 12. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!