Melyiket választanátok? Szíriai aranyhöri vagy dzsungáriai törpehöri?
nekem volt mindekettő és anyit tudok mondani h az aranyhöri 4 évig élt a törpe pedik 6 HÓNAPIG
de én aranyhörit vennék azért meg azt legalább meglehet fogni a töpe hörit nehezebb kézhez szoktatni de ez csak höri kérdése:D ♥
Hülyeség, hogy a dzsungáriai 6 hónapig él csak. Vagy az enyém volt nagyon különleges, mert kerek négy évig húzta :)
Én amúgy dzsungáriait vennék, de csak a kinézet miatt, sztem viselkedésben, kézhez szoktatásban sok külöbség nincs köztük :)
Nekem mindkettő volt,és mindkettőt másért szerettem. Az aranyhöri szerintem nyugodtabb természetű, és olyan lusta, hogy nem akar rögtön megharapni ha reggel kiásod a forgácsból hogy megnézd megvan-e még(öreg korban kötelezp vizit..). Mondjuk egyik hörim sem volt harapós, szelídek voltak, abszolút minta gyerekek. Ha változatosság kellene, és mindenképpen hörcsög, akkor cserélgetném a két fajtát. Bár remélném hogy nem túl gyakori a rotáció..3-4 évenként lenne "optimális".
De végül is azt hiszem, hogy az aranyhörimhez jobban ragaszkodtam. így hát aranyhöri. :)
(de suttogva megjegyszem, hogy a tengerimalac nálam mindent visz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!