Hol tudok venni hörcsögöt?
Agárd, Gárdony, Velencefürdő, Velence, Kápolnásnyékiek segítségét várom elsősorban!
Szeretnék venni hörcsögöt, mert végre megengedték. De nem tudom, hogy hol tudnék... Agárdon a Piramis mellett van egy állatos bolt. Ott vannak?? Köszönöm előre is a válaszokat!!
Az állatosboltokban, ahol tartanak állatot is, nem csak eledelt meg felszerelést, van hörcsög. Legalábbis olyat én még nem láttam, hogy ne lett volna egy szakajtónyi. Csak vigyázz a kereskedésekkel, mert átvágnak. Lány helyett fiút adnak, fiú helyett lányt, ráadásul vemheset, vagy öreget... Nem mindenütt, de a legtöbb helyen nem érdekli őket, hogy mit kértél, hiszen ez csak egy hörcsög, hasznuk sincs rajta sok, mert olcsó.
Úgyhogy inkább keress tenyésztőt, ha van rá lehetőséged. Esetleg érdeklődj a rodentologia.hu-n, ott sok a tenyésztő, hátha tudnak valakit a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!