Kinek mi a véleménye z állatok levágásáról, hízlálásáról?
Szeretnék egy észérvekre és kultúrált megogalmazásokra épülő vitát kezdeményezni az állatok levágásra történő állatartás mellett és az ezzel szembenállók között.
Én jelenleg pártolom az állatok ilyen módon való tartását. Sok más hasonló témában íródott kérdés inspirált erre, hogy megtudjam: ki milyen tényeket és tévhiteket tud elmondani a témával kapcsolatban. Szeretném, ha minél meggyőzőbbek lennétek.
Előre is köszönöm!
Én sajnálom azokat az állatokat, és nem tudom felfogni hogy képes valaki megölni egy disznót vagy csirkét stb...
De én is eszek belőle...
Teljesen normális, hogy az ember a húsa és egyebek miatt tart állatot.
Pl a vaddisznók levadászása helyett hosszú időn keresztül kitenyésztettünk egy jó hússertést, amit, igen ólakban és telepeken tartunk, mert megtehetjük, hogy saját kényelmünk érdekében már nem vadászunk az élelemért, hanem tenyésztjük őket.
Én eszek mindenféle húst, de levágni már nem lenne szívem, azt meghagyom másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!