Kinek mi a véleménye z állatok levágásáról, hízlálásáról?
Szeretnék egy észérvekre és kultúrált megogalmazásokra épülő vitát kezdeményezni az állatok levágásra történő állatartás mellett és az ezzel szembenállók között.
Én jelenleg pártolom az állatok ilyen módon való tartását. Sok más hasonló témában íródott kérdés inspirált erre, hogy megtudjam: ki milyen tényeket és tévhiteket tud elmondani a témával kapcsolatban. Szeretném, ha minél meggyőzőbbek lennétek.
Előre is köszönöm!
Nekem támogatom, de csak addig amíg kicsiben csinálják. Ugynais a gyárakban, nagy telepeken szenvednek az állatok. A Marikanéni kis tyúkja meg a malackája elvan szépen a kertben, megkap mindent mielőtt levágják, de nagyüzemben ez nem megoldható.
Ha valaki túlságosan elbizakodott (mint a Bibliás válaszoló) annak ajánlom a Földlakók címú filmet. Bár őket lehet ez sem hatja meg.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:59
Tévedés ne essék: nem vagyok vallásos, kizárólag a kérdező kérésének akartam eleget tenni és meggyőzni az állatok emberi fogyasztásával járó levágásáról.
Ígérem a filmet megnézem.
"Így működik a tápláléklánc, amelynek a csúcsán jelenleg az ember áll." Így van, de a vadonban, az erdőben ezköz nélkül nem az ember állana tápláléklánc élén. Könnyű úgy ölni az állatokat, hogy semmi esélyük. sincs ...
Persze az is tudom, hogy ha nem ennénk meg akkor nem tartanának ilyen állatokat (disznó, csirke, pulyka stb...)
Bár valaki tart törpemalacot, vagy éppen libát háziállatkánt. Nekem van egy 13 éves némakacsám, húsvétra kapram gyerekkoromban :) És ugyanolyan háziállat mint bármi más <3
Én is eszek húst, de nagyon tisztelem azokat akik nem szenek! Ha körülöttem senki nem enne húst én biztos nem ennék.
Hús nélkül is életben tudnának maradni az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!